Prvo pojavljivanje kraljice Leticije

Kraljica Leticija i Melanija Tramp u crnom od glave do pete: Čiji vam se stajling više dopada? (FOTO)

Nakon što je sa suprugom, kraljem Filipom VI, u madridskoj palati Zarzuela organiyovala svečanu vojnu proslavu povodom praynika Sveta tri kralja, špansku kraljicu Leticiju nismo viđali u javnosti.Na glasu kao jedna od najbolje obučenih dama s kraljevksih dvorova, ova bivša 48- godišnja novinarka i u novoj godini verna je svom elegantnom i prefinjenom stilu.

Objavljeno: 23.01.2021. 11:29h
Autor:
Kraljica Leticija, Foto: Profimedia

I u novoj kalendarskoj godini, španska kraljica Leticija marljivo obavlja svoje kraljevske dužnosti. Na sastanku s menadžerskim timom kompanije Fundación Telefónica ponovo je privlačila pažnju svojim modnim odabirom, ovoga puta obučena u crne komade od glave do pete.

Poznata po navici nošenja već viđenih odevnih komada, 48- godišnja Leticija sada se pohvalila novim modnim ulovom - elegantnim ogrtačem s potpisom brenda Hugo Bos čije komade preferira da nosi dugi niz godina.

Besprekoran stajling Mišel Obame na Bajdenovoj inauguraciji: Pokazala zašto je ikona stila! (FOTO)

foto: Profimedia

Visokog okovratnika i drapiranog kroja, spomenutim ogrtačem naglasila je laskavi model rebraste haljine, a kako bi svoju skladnu figuru dodatno istakla pobrinula se dodatkom kožnog kaiša s potpisom britanske modne kuće Barberi.

Dominaciju crne boje Leticija je nastavila i odabirom obuće, celokupno izdanje začinivši visokim čizmama od brušene kože.

Da vam pamet stane: Ovo su najlepše kraljevske venčanice u poslednjih 100 godina!(FOTO)

foto: Profimedia

Svojim prvim javnim izdanjem u novoj godini, Španska kraljica Leticija pridružila se Melaniji Tramp u nošenju crnih komada od glave do pete. Prilikom odlaska iz Bele kuće za crni stajling odlučila se bivša prva dama Amerike, Melanija Tramp.

Čija kombinacija vam se više dopada?

(Stil.Kurir.rs)