Ništa čudno

Među decom poznatih: Ćerka Viktorije i Dejvida Bekama proglašena najstilizovanijom! (FOTO)

Harper Bekam ima samo dve godine, a osim činjenice da potiče iz porodice čijim se smislom za modu oduševljavaju svi, pre svog trećeg rođendana sedela je u prvom redu brojnih poznatih revija, te ne čudi što je baš njoj pripala laskava titula

Objavljeno: 09.04.2014. 14:05h 00:06h
Autor:
Foto: Reuters

Harper Bekam, ćerka Viktorije i Dejvida Bekama, ima samo dve godine, a već je proglašena najstilizovanijom devojčicom među decom slavnih ličnosti. Moglo bi se reći da ovu mladu damicu čeka svetla budućnost u svetu mode.

Dizajnerska kuća Start Rite shoes sprovela je anketu na temu najbolje stilizovanog deteta među poznatima. Najviše glasova dobila je mala Harper, te je tako osvojila ovu laskavu titulu, piše portal E!

Harper Bekam ima samo dve godine, a osim činjenice da potiče iz porodice čijim se smislom za modu oduševljavaju svi, pre svog trećeg rođendana sedela je u prvom redu brojnih poznatih revija, te ne čudi što je baš njoj pripala ova čast.

Harper se na listi našla ispred svoje braće, međutim, i ostali članovi porodice Bekam zauzeli su bitna mesta.

Bruklin Bekam (15) je odmah iza nje, na drugom mestu, 11-godišnji Romeo Bekam na trećem, a 9-godišnji Kruz Bekam na šestom mestu.

Osim članova porodice Bekam, na listi se našla i Suri Kruz, ćerka Toma Kruza i Kejti Holms, i to na četvrtom mestu. Medoks Džoli-Pit zauzeo je sedmo mesto, a Blu Ajvi Karter, ćerka Bijonse, deveto, piše portal E!