šTA JOJ SE DESILO?

Pevačica se znatno ugojila i promenila frizuru: Niko ne može da veruje da je ovo ona! (FOTO)

Lana Del Rej prošetala u neprepoznatljivom izdanju i bez vereničkog prstena na ruci kojeg je nedavno pokazala u popularnom šou i to samo nakon pet meseci veze.

Objavljeno: 29.12.2020. 10:53h
Autor:
Foto: Profimedia

Nakon što je njene pratioce iznenadila vest da je verena, 35-godišnja pevačica Lana Del Rej sada je ponovno sve iznenadila i to svojim imidžom, nakon što se neko vreme nije pojavljivala u javnosti.

Vest o veridbi s muzičarom Klejtonom Džonsonom kojeg je navodno upoznala preko aplikacije za upoznavanje novih ljudi, nije potvrdila, a na najnovijim fotografijama nema ni vereničkog prsten na ruci na kojoj trenutno nosi langetu, a kako se ozledila nije poznato.

Ali ono što je sve iznenadilo je njen izgled i višak kilograma koje je očito prikupila iz nekog razloga i pozdravila se sa svojom vitkom linijom. Promena je došla do izražaja u uskoj sivoj majici i kratkim šortcem u kojim se uputila do obližnjeg restorana brze hrane. Detalj koji je sve jako iznenadio je i njezina duga tamna kosa, jer je pre samo dva meseca imala kratku frizuru platinaste nijanse.

foto: Profimedia

Lana je nedavno gostovala u šou slavnog voditelja Džimija Falona u kojem je nosila dijamantski prsten na ruci, što je američkim medijima dalo povod da se raspišu o veridbi s Džonsonom nakon samo pet meseci veze. Par se upoznao na aplikaciji za sasta me u avgustu ove godine, a vezu su započeli samo pet meseci nakon što je Lana raskinula s policajcem Šonom Larkinom, javio je Daily Mail.

Inače, Lana je prošlosti navodno bila verena za pevača Berija Džejmsa Onila, ali ni tu veridbu nikada nije službeno potvrdila.

foto: Profimedia