pogledajte

Ove cipele su sve: Melanija Tramp u odevnoj kombinaciji koju lako možete da iskopirate!

Prva dama Amerike ponovo pogađa u centar!

Objavljeno: 09.12.2020. 14:06h
Autor:
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

O stilu Melanije Tramp pišemo od kada je postala prva dama i to sa debelim razlogom. Od elegantnih do sportskih odevnih kombinacija, prva dama Amerike gotovo nikad nije napravila grešku.

Poslednje pojavljivanje lepe Slovenke je kombinacija koju lako možete iskopirati s obzirom da je kombimacija sačinjena od komada garderobe koju skoro svaka žena ima u svom ormanu.

Pogledajte kako je Melanija Tramp ukrasila Belu kuću: Rezidencija u Vašingtonu nikad lepše i raskošnije nije izgledala!

foto: Profimedia

Rolka u toniranoj beloj boji, crni strukirani sako i bele pantalone su pun pogodak, a detalj koji je celu tu kombinaciju podigao na viši nivo su cipele. Opšte je poznato da Melanija obožava stileto cipele i da ih ima u svim mogućim bojama i materijalima, pa je tako i ovoga puta sa odabirom obuće postigla savršen izgled.

Melanija Tramp još jednom ostavila modne kritičare bez daha: Ovako se oblači prava dama! (FOTO)

foto: Profimedia

S obzirom da smo svi već u novogodišnjem raspoloženju, tako je i Melanija odučila da kariranim stileto cipelama na visoku štiklu unese malo Božićnog raspoloženja u svoju odevnu kombinaciju.

Klasika nikad neće izaći iz mode: Melanija Tramp još jednom očitala svima lekciju iz stila! (FOTO)

foto: Profimedia

Prva dama Amerike kao i svake godine provela je nekoliko sati sa decom čiji roditelji ne mogu da im priušte poklone za Božić.

Kako se vama dopada ovo izdanje prve dame?

(Stil.Kurir.rs)