japanska metoda

Ceo život pogrešno jedemo kukuruz: Evo kako to Japanci rade! (VIDEO)

Ova japanska metoda konzumiranja kuvanog kukuruza je mnogo lakša i efikasnija

Objavljeno: 17.09.2020. 17:18h
Autor:
Foto: Shutterstock

Kuvani kukuruz je mnogo ukusan i hranljiv, a tokom leta je mnogima omiljena poslastica.

Ali, svi kukuruz jedemo tako što ga uzmemo u ruke i grickamo, a posle nam delići ostanu među zubima.

Internetom kruži snimak koji je jedan korisnik Instagrama otkrio dok je boravio u Japanu.

Fileti barene paprike: Zimnica bez kapi ulja! (RECEPT)

Naime, Japanci najpre prstima izdube red zrna kukuruza, a odatle sve postaje mnogo lakše.

U videu se može videti kako stavi palac na red zrna i samo ih okrene prema delu koji je prethodno izdubio.

Na taj način, zrna kukuruza se čisto odvoje od klipa, te ih možete lagano pojesti.

Bogata gibanica puna sočnog nadeva: Pravi sprski doručak! (RECEPT)

(Stil.Kurir.rs)