trend leta

Haljine sa žabicama su apsolutni modni trend: Birajte pastelne nijanse, a dezen na kvadratiće ili cvetiće! (FOTO)

Kada ste poslednji put čuli ovo famozno "na žabice"? Možda ste bili dete na moru ili birali haljinu za neku vama dragu devojčicu?

Objavljeno: 30.08.2020. 19:30h
Autor:
Foto: Profimedia

Kada se već radujemo odeći i stajlinzima u kojima smo uživali i kao deca, bilo je samo pitanje vremena kada će i famozne "žabice" stupiti na scenu!

Jedini model suknje koji će vam trebati na jesen: Ženstvena, elegantna, suptilna! (FOTO)

Ovo je trend minijaturnih detalja ali maksimalne atmosfere. Prvi izbor naravno pada na letnje komade od tkanine na kvadratiće i cvetiće koji se savršeno uklapaju u šetnje po poljima i imaginarne Instagram piknike na travi. Nijanse su pastelne: bledi pistać, nebesko-plava, boja breskve i bledo-žuta. Sve je tu za potpunu modnu regresiju.

Ali postoji i druga struja: ovo je leto minimalizma pa su se komadi na žabice ove sezone ponovo rodili i u monohromatskim varijantama, ni manje ni više nego u beloj i crnoj. Tako smo dobili neočekivano uspeo i potpuno neodoljiv spoj mekog i strogosti - nije ni čudo da su se ovi komadi popeli na sam vrh naših lista želja.

Haljine, naravno, potpuno vladaju: maksi dužine sa minimalnim detaljima , mini sa karnerićima i puf-rukavima, tu su i kratke suknje i bluze, a sve uz minimalan broj detalja i ravne sandale i papuče (uz po koju nisku potpeticu).

Uhvatite poslednje dane odmora i leta upravo u ovakvom stajlingu!

(Stil.kurir.rs)