Praktični i atraktivni

Trendovi koje će svaka žena od stila isprobati do kraja 2020: 7 veličanstvenih! (FOTO)

Apsolutni hit

Objavljeno: 03.08.2020. 14:13h
Autor:
Foto: Shutterstock

Trendovi dolaze i prolaze, smenjuju se neverovatnom brzinom, te ono što je pre tri meseca bilo u modi, sada je totalni aut. Ipak, neki trendi komadi su toliko praktični i lepi, da uspevaju da se zadrže duži vremenski period.

Sledeće trendove bi obavezno trebalo da isprobate do kraja 2020, ako do sada već niste!

1. Midi suknje

Čak i tokom najvećih vrućina, ove godine slobodno zaobiđite mini suknje i izaberite lepršave midi komade koji se slažu uz svaku obuću, odeću i priliku.

Nijedan drugi model vam neće biti potreban ovog leta: Ova torba ide uz sve! (FOTO)

2. Odela upečatljivih boja

Ako razmišljate kako da unapredite svoj poslovni stil, odela upečatljivih boja su savršen izbor jer krojem daju potrebnu strogoću, a bojama modernu eleganciju.

3. Puf rukavi

Tražite način da svom stilu dodate neki novi detalj? Probajte sa puf rukavima. Megapopularni su, a pritom su nepogrešiv izbor sa svaku priliku - od šetnje do kancelarije.

Najudobnije i najženstvenije sandale na svetu: Dame od stila ne izlaze iz njih ovog leta! (FOTO)

4. Obuća sa kockastim vrhom

Sjajan završni detalj ako volite retro stil i pun modni pogodak u 2020. godini, bilo da su u pitanju papuče ili čizmice.

5. Kićanke i rese

Nema tog stajlinga kojem ovi uipečatljivi detalji neće dati neku sasvim novu dimenziju - moderniju, jedinstvenu i bolju!

Kada one pričaju, mi slušamo: Nekoliko stilskih lekcija najzanimljivijih žena na svetu! (FOTO)

6. Žuta boja

Iako mnoge žene beže od odeće žute boje, stilisti preporučuju da se u 2020. osmelite i ponesete ovu srećnu nijansu na mnogo načina - od detalja do žute od glave do pete. Nema šanse da ne dobijete dodatno samopouzdanje i da ostanete neprimećeni.

7. Prozirni komadi

Slojevito odevanje je ove godine totalni hit, a kako vam tokom leta ne bi bilo vrućina, savršen način da to uradite jesu prozirne bluze, tunike ili haljine, koje se nose preko osnovne odevne kombinacije.

(Stil.kurir.rs)