Pogledajte

6 soba u jednoj: Neverovatno šta sve može da stane u 30 kvadrata! (VIDEO)

Iako se želja vlasnika ovog stana činila gotovo nemogućom, ipak je uspeo u svom naumu i od skučenog stančića dobio multifunkcionalan dom

Objavljeno: 10.03.2014. 13:29h 15:48h
Autor:
Foto: You Tube / Printscreen

Ko bi mogao da pomisli da sve ovo može da stane u 30-ak kvadrata?

Svi smo mi različiti i svako od nas stvari radi na svoj način, pa prema tome ima i vlastitu viziju kako bi njegov dom trebalo da izgleda. Iako se želja vlasnika ovog stana činila gotovo nemogućom, ipak je uspeo u svom naumu i od skučenog stančića dobio multifunkcionalan dom.

http://www.youtube.com/watch?v=XYV0qATsyts
Ali, svoj poduhvat, ipak, nije mogao da izvede sam. Bila mu je potrebna pomoć stručnjaka kako bi ideju da tesan prostor od nekih tridesetak kvadrata pretvori u udoban i kompletno opremljen dom, koji uključuje radni kutak, ali i prostor za goste koji bi povremeno mogli i da prenoće.

U pomoć su mu (putem konkursa koji je objavio) "pristigla" dva rumunska studenta arhitekture, koji su njegove naizgled nemoguće želje pretvorili u stvarnost.

Transformacija prvobitno tesnog i skučenog prostora, uz mnogo pametnih rešenja, u udoban dom koji ima apsolutno sve što vam je potrebno, pa i više od toga, zaista je hvale vredna, i svakako zaslužuje da je vidite.

A, ukoliko nemate novca, a ni vremena, OVDE pogledajte Feng šui za vaš dom.