OVO SVI ČEKAJU

Biografija koja otkriva sve o odnosu Megan i princa Harija: Knjiga koja će uzburkati kraljevsku porodicu!

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odabrali su autore koji će napisati knjigu koja će zasigurno podiću pravu buru u kraljevskoj porodici, a zbog koje bi se njihov odnos mogao dodatno zakomplikovati

Objavljeno: 30.04.2020. 14:41h
Autor:
Megan Markl i princ Hari, Foto: Profimedia

Kako su otkrili neki izvori bliski palati, nova biografija trebala bi da se zove "Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan" i pokazati njihov "stvarni" život, naravno dodatno ulepšan, ali i koji bi mogao dodatno da zakomplikuje već zategnute odnose s kraljevskom porodicom.

Novinari The Maila saznali su da su Megan Markl i princ Hari uoči preseljenja u Ameriku dali intervjue autorima nove knjige. Reč je o novinaru Omidu Skobieju, jednom od omiljenih novinara Megan Markl koji je prvi dobio i objavio detalje oko video poziva koji su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa uputili kraljici Elizabeti II povodom njenog 94. rođendana.

Uz njega, knjigu navodno piše i američka koautorka Kerolin Durand. 320 stranica bi trebalo da ugleda svetlost dana 11. avgusta, iako su najave bile za kraj jula, ali zbog pandemije korona virusa i to je pomereno. Očekivanja od knjige su velika i svi su uvereni da će postati svetski bestseler.

Radnja knjige navodno bi trebala da pratiti njihovu romansu od samog početka, a donela bi i neke javnosti još uvek nepoznate detalje, kao i njihovu stranu priče oko napuštanja kraljevske porodice. Upravo zbog toga mnogi su uvereni da se pojedinim članovima kraljevske porodice taj njihov javni istup neće niti najmanje svideti.