Pogledajte

Šta će vam princ: Diznijeve princeze otkrile čega su se sve odrekle zbog ljubavi! (VIDEO)

Svakom je potreban neko, ali nikada u tom odnosu ne treba zaboraviti ko si, koji su tvoji snovi, šta sve možeš sam i koliko vrediš, ukratko je pouka koju šalju Diznijeve lepotice

Objavljeno: 26.02.2014. 12:38h 14:00h
Autor:
Foto: Printscr / YouTube

Zašto svaka princeza mora da ima princa?

Pogledajte simpatičan video u kom su glavni akteri zanosne Diznijeve princeze. Naime, kraljica Elza ne veruje u ljubav na prvi pogled - poučena iskustvom lepe princeze Ane, koja je želela da se uda za princa samo što ga je upoznala, a za kog se kasnije ispostavilo da je loš, želi da otvori oči i drugim princezama i pouči ih mudrim ljubavnim savetima.

http://www.youtube.com/watch?v=CtyOC6ayKoU
Među vama je sigurno neka princeza Ana koja je od ljubavi na prvi pogled napravila ljubav za ceo život, ali samo u svojoj glavi, ne upoznavši dobro svog "očaravajućeg princa".

Da, svakom je potreban neko, ali nikada u tom odnosu ne treba zaboraviti ko si, koji su tvoji snovi, šta sve možeš sam i koliko vrediš. Kad si zaljubljen, uživaj u ljubavi, ali ne dopusti da se ceo tvoj svet svede na tu osobu i bez preteranog vezivanja i skrivanja iza lica ljubavi, jer kako će se jedna priča završiti, to se nikada ne zna - ukratko je pouka ovih Diznijevih princeza.