Povratak u detinjstvo

Rijana proslavila rođendan uživajući na snegu (FOTO)

Luksuzni ski centar Aspen poslužio je pevačici kao savršeni beg od obaveza i gužve i idealna destinacija za proslavu 26. rođendana

Objavljeno: 20.02.2014. 13:50h 11:56h
Autor:
Foto: Instagram

Jedna od najpopularnijih pop pevačica Rijana proslavila je svoj 26.rođendan uživajući na snegu i zimskim čarolijama.

Pevačica koja obožava da pozira i da se hvali svojim modnim kombinacijama, noktima, frizurama i aksesoarom, te da te fotografije momentalno postavlja na svoj Instagram profil, za odmor u Aspenu, najpoznatijem američkom ski centru, odabrala je ljubičasto-teget kombinaciju.

Iako smo navikli od Rijane da svojom pojavom šokira, fotografišući se sa egzotičnim životinjama ili džointom u ustima, njene rođendanske fotografije više podsećaju na bezbrižnu dečiju uživanciju na snegu. "Čudna cigara" međutim, nije izostala ni ovog puta.

Sankanje na gumi, koja je naravno u bojama njenog autfita, valjanje u snegu i to sve bez gužve, na padini koja je "samo njena" i na kojoj može da se "glupira" koliko hoće.

Ipak, Rijana ne bi bila Rijana kada bi svojim fanovima priuštila samo fotografije na kojima je zakopčana do grla. Zahvaljujući toploti kamina u kolibi u kojoj odseda, Riri se slikala s leđa u donjem vešu.

A ko je od domaćih zvezda takođe svoj rođendan proslavio na snegu, ali u mnogo ekstermnijim uslovima pogledajte OVDE.