oduševiće vas

Brzi pilav sa piletinom i pečurkama: Šareno carstvo ukusa koje se pamti! (RECEPT)

Isprobajte ovaj recept jer sigurni smo da će cela porodica uživati

Objavljeno: 18.11.2019. 19:53h
Autor:
Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 300 grama pirinča
  • 1 glavica crnog luka
  • 200 grama pečurki
  • 2 struka praziluka
  • 3 šargarepe
  • pileće meso
  • začin
  • biber

Ručak na brzinu: Napravite rižoto sa šampinjonima, kremasti ukus obara s nogu! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Priprema:

  • Propržite sitno iseckan luk, dodajte očišćen pirinač i pržite.
  • Dodajte začin, biber i pileće meso.
  • Dolijte šolju supe i poklopljeno dinstajte na tihoj vatri.
  • U drugoj posudi izdinstajte praziluk isečen na kolutove, kao i šargarepu i pečurke.
  • Dolijte šolju supe, dodajte začin i ostavite da se kuva.
  • Posle 15 minuta, dodajte pirinač piletini i po potrebi još malo supe.
  • Stavite u rernu da se peče desetak minuta.

3 recepta za rižoto: Ručak gotov za 15 minuta! (RECEPT)