ISPROBAJTE

Božanstvene knedle za domaću pileću supu: Mekane kao duša, a ne raspadaju se! (RECEPT)

Supu sa ovim knedlama obožavaće cela vaša porodica

Objavljeno: 14.11.2019. 20:47h
Autor:
Foto: Shutterstock

Domaću pileću supu jednostavno ne možemo zamisliti bez knedli. Ali, kako ih napraviti da vam se ne raspadnu?

Trik je u pravoj razmeri sastojaka i trenutku u kojem ih ubacite u supu.

Sastojci:

  • 100 grama griza
  • 1 jaje
  • 50 grama maslaca
  • so
  • sveže mleveni biber
  • muskatni oraščić

Supa od celera i dunje: Idealna za hladnije dane, a ukus je očaravajuć! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Priprema:

  • Dobro izmešajte griz, maslac, jaje, so, biber i oraščić.
  • Odmah oblikujte knedle kašikom i stavite ih u vruću vodu koja ne sme da vri.
  • Ako supa/voda ključa, sklonite je s vatre i tek ih onda stavite unutra.
  • Ako ne stavite odmah u vruću supu, knedle će uvući u sebe vezivo od masnoće i jaja, pa će se raspadati.
  • Neka se lagano kuvaju poklopljeno nekoliko minuta, a onda isključite šporet i ostavite da odstoje desetak minuta.

Zdravije ne može: Ova krem supa uklanja toksine i smanjuje procenat masti u telu!(RECEPT)