Isprobajte

Rizi bizi: Lagan ručak za vreo letnji dan! (RECEPT)

Ne morate svaki dan da jedete meso. Ovakav ručak je savršen za čišćenje organizma. Isprobajte

Objavljeno: 19.06.2019. 09:16h 10:48h
Autor:
Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je: 200 gr šampinjona; 100 gr pirinča; 1 veća šargarepa; 2 struka mladog luka; peršunov list; ulje; so; Biber;

Priprema: Na ulju prpržiti seckan luk pa dodati seckanu šargarepu. Kad se izdinsta dodati seckane šampinjone opran pirinač pa naliti malo vodom i kuvati na tihoj vatri. Kad pirinač malo nabubri dodati so, biber pa sipati u djuveč dodati seckan peršunov list.

Dodati još malo vode. Staviti u rernu i peći na 200 stepeni Celzijusa, pa peći oko 30 min.

Savršenstvo ukusa u 5 koraka: Torta od bele čokolade i jagoda bez pečenja! (RECEPT)

Izvor: Kod bake u gositma