JOŠ JEDNO U NIZU FANTASTIČNIH IZDANJA

Melanija osvojila London: Moramo smisliti nove reči hvale za stil ove žene! (FOTO)

Oduševila sve u lepršavoj Guči haljini

Objavljeno: 03.06.2019. 10:09h
Autor:
Foto: Profimedia

Melanija Tramp je izgledala odlično pripremljeno za svoj dolazak u Veliku Britaniju u okviru državne posete američkog predsednika u nedelju, kada je napustila Vašington u haljini inspirisanoj Londonom.

Prva dama je hodala preko travnjaka Bele kuće u lepršavoj Guči haljini, prekrivenoj slikama znamenitosti britanske prestonice, poput Big Bena i zdgrade Parlamenta.

Prva dama Amerike bacila Japan pod noge: Stajling bez greške! (FOTO)

foto: Profimedia

Živahna haljina imala je narandžaste i zelene nijanse, a na sebi je imala okovratnik i zeleni pojas. Melanija je odlično uparila haljinu sa parom štikli u nijansi boje kože, a odlučila se za opuštene talase i svedenu šminku.

Predsednik Tramp i Melanija bi trebalo da se danas sastanu sa kraljicom Elizabetom u Bakingemskoj palati pre privatnog ručka, a potom će upoznati princa Čarlsa i vojvotkinju od Kornvola na čajanki.

Udobni komadi odeće za plažu koje morate imati!

foto: Profimedia

U večernjim satima, kraljica će ugostiti državni banket u Bakingemskoj palati, palači, gde će i predsednik Tramp održati predavanja.

Navodi se da će dolazak američkog predsednika izazvati velike proteste u gradu, sa desetinama hiljada ljudi koji prete da će zaustaviti centar Londona.

Stil.kurir.rs