lak za pravljenje
Gotov za tren oka: Kolač idealan i za početnice, a ukus je neverovatan! (FRECEPT)
Brzinski kolač koji ćete uvek praviti, a savršen je da ga jedete u kaficu sa porodicom ili prijateljima
Objavljeno: 15.03.2019. 21:10h
Autor:
Autor:
Sastojci za koru:
- 5 jaja
- 100 ml mleko
- 100 ml ulja
- 250 grama šećera
- 250 grama brašna
- 1 kesica praška za pecivo
- 2,5 kašike kakaa
Neodoljivi krem kolač sa piškotama: Nema pečenja ni mučenja, samo uživanje u ukusu! (RECEPT)
Sastojci za fil:
- 1 litar mleka
- 3 kesice pudinga od vanile
- 6 kašika šećera
- 500 grama kisele pavlake
- 5 kašika šećera u prahu
Priprema:
- Skuvajte puding i ostavite da se ohladi.
- Umutite koru od navedenih sastojaka.
- Smesu sipajteu pleh obložen papirom.
- Kašikom vadite puding i stavljajte preko mase.
- Pecite na 180 Celzijusa oko 40 minuta.
- Dok se kora peče umutite kiselu pavlaku sa šećerom
- Deset minuta pred kraj pečenja izvadite kolač iz rerne i sipajte umućenu pavlaku sa šećerom.
- Kolač ohladite, secite na kocke i poslužiti uz kafu.
Karpatka kolač: Čuveni poljski kremasti desert sa omiljenim voćem! (RECEPT)
( Stil/Dnevno.Hr )