ARKAN JE PRE PEVAČICE BIO U BRAKU SA PROFESORKOM: Svi su zanemeli kad su čuli šta svekrvi priča o Ceci, sad živi skromno

Sa prvom suprugom Natalijom je bio u braku 13 godina i kaže da Ceca nije bila razlog njegovog razvoda

Ljubav
16:27h
ARKAN JE PRE PEVAČICE BIO U BRAKU SA PROFESORKOM: Svi su zanemeli kad su čuli šta svekrvi priča o Ceci, sad živi skromno
Foto: preentscreen/Youtube

Pokojni suprug Svetlane Ražnatović Cece bio je 13 godina u braku s Natalijom Martinović, a mediji su tvrdili da je do kraja njihove ljubavi došlo kada je Željko Ražnatović stupio u vezu s pevačicom. Arkanova supruga potom je sa njihovo četvoro dece napustila našu zemlju, a on je negirao da Ceca ima veze s njegovim razvodom.

Oženio se Crnogorkom Natalijom Martinović, profesorkom španskog jezika i književnosti, i mnogi pričaju da je to bila prava ljubav.

"Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao" — izjavio je Arkan 1996. godine.

Iza sebe je ostavio devetoro dece i veoma zamršene porodične odnose, ali Arkanova prva supruga Natalija Martinović ponela se kao prava dama od prvog do poslednjeg dana njihovog zajedničkog života.

Pavle Stevović, bivši finansijski direktor Ražnatovićevih firmi, izjavio je jednom prilikom da Natalija i njena deca danas žive u Americi.

— U Americi su, u Los Anđelesu. Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva decu, bebi-siterka je. Kažu mi da se razbolela…Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje — ispričao je tada.

S obzirom da je otišla sama sa četvoro prilično male dece, njoj nije bilo nimalo lako u početku da se snađe, ali vremenom su sve stvari došle na svoje. U početku su jedva sklapali kraj sa krajem, ali su uspeli i izborili se za lep i ugodan život. Naslednici su joj odrasli i pronašli svoj put, te je postala neizmerno ponosna majka.

Prva Arkanova žena posebno je sve iznenadila postupkom u danu kada je Željko ubijen. O tom događaju u jednom intervjuu pričao je pevač Zoran Kalezić.

Željko Ražnatović Arkan
foto: preentscreen/Facebook

- Kad je Arkan ubijen, Natalija (Arkanova prva supruga) njihova deca, moja supruga Vera i ja smo iz naše kući otišli u Željkov dom. Moja majka je izgubila dva sina, dva moja brata. Znam koliko je to teško. Sećam se suza Arkanove majke Slavke - rekao je Kalezić za "Mondo" i dodao:

- Kad sam ušao u Arkanovu kuću, njegova majka je plakala. Prišao sam joj i poljubio je. I sad, uvek se kod nas dešava da neko bude uz Cecu a neko uz Nataliju. To su neke naše balkanske priče koje nisu potrebne u tim trenucima. Natalija je bila otmena kad je rekla – nemojte mi pričati ništa o tome, od mene mu sve prosto, on je voleo ovu ženu (Cecu, prim. aut.). Eto to može samo jedna časna žena, kakva je bila Natalija, da kaže u trenutku kada je mrtv otac njene dece - zaključio je tada pevač.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs