ONOG DANA KADA SAM SE SPRIJATELJILA S LJUBAVNICOM MOG MUŽA, NAUČILA SAM VAŽNU LEKCIJU: Ovo svaka žena treba da zna

Ispovest žene koja se sastala s muževom ljubavnicom mnogim ženama treba da služi kao lekcija.

Ljubav
07:53h
ONOG DANA KADA SAM SE SPRIJATELJILA S LJUBAVNICOM MOG MUŽA, NAUČILA SAM VAŽNU LEKCIJU: Ovo svaka žena treba da zna
Foto: Shutterstock

To je bio dan kad sam saznala za tužnu istinu - da je moj muž imao ljubavnicu. Bez obzira na svoju tešku emociju, odlučila sam se suočiti s tom situacijom na najdirektniji način.

Kontaktirala sam ženu s kojom je imao aferu i zamolila je da se sastanemo kako bismo razgovarale o svemu. Kada smo se konačno našle, otvoreno sam joj iznela svoje saznanje i tražila da mi iskreno prizna sve. Keli je na početku bila rezervisana, ali nakon što sam joj objasnila svoju stranu priče, pristala je da otvoreno razgovaramo. Iskreno sam joj rekla da sam svesna njihove veze i da želim da čujem istinu.

Devojka, Žena
foto: Shutterstock

Međutim, Keli je tvrdila da je moj suprug tvrdio da je naš brak već davno propao, te da su ostali samo formalni papiri. Tvrdo je držala da se njih dvoje samo suživotare, da se nikad ne dodiruju - što je, naravno, bila potpuna laž. U stvarnosti, moj muž je retko kad bio kod kuće, a kad jeste, ponašao sam se kao da sam lutka, ispunjavajući sve njegove zahteve. Keli nije odmah poverovala u moju verziju priče.

Možda zato što je moj suprug toliko loše govorio o meni, prikazujući me kao čudovište od žene. Neprestano je kukao kako ja, iako smo formalno razvedeni, nastavljam kontrolisati njegov život i praviti probleme. Keli je bila uverena da sam ja hladno čudovište, baš onakvo kakvim ju je moj suprug opisivao. On ju je nagovarao da sam ja znala za njihovu romansu od samog početka i da me nije briga - što, naravno, nije istina.

Muž i žena, Žena, Muž, Brak, Ljubavni par, Par
foto: Shutterstock

Takođe ju je uveravao da sam emocionalno nestabilna i da ima psihičkih problema, te ju je savetovao da se kloni mene. To je bila slika koju joj je moj suprug predstavio. Ali onda sam ja preuzela reč. Kada sam ga uhvatila u preljubi i pročitala njihove poruke, pokušavao me uveriti da je to bila završena priča i da se kaje što je bio s njom. Lažno je tvrdio da će čak razgovarati sa svojim šefom kako bi promenio sektor, samo da bi se udaljio od ljubavnice, koja ga, navodno, opseda nakon samo jedne avanture.

Ni Keli ni ja nismo mogle verovati da smo imale posla s takvim manipulatorom. Saznala sam da je Keli redovno posećivala njegovu kancelariju za vreme ručka, te su se zajedno vozili do hotela da bi bili zajedno. To se događalo barem dva ili tri puta sedmično. Iza mojih leđa, on ju je predstavio našem trogodišnjem sinu. Provodili su vreme zajedno s njegovim prijateljima, a čak ju je upoznao i s nekim od svoje rodbine. Neverovatno, čak je spavala u našoj kući dok sam ja bila na poseti roditeljima.

Šta sam naučila iz svega ovoga? Shvatila sam koliko je važno ne suditi o nečemu na osnovu prvog utiska. Baš kao što je Keli smatrala da sam ja čudovište od žene, tako sam i ja smatrala da je ona samo osoba koja ne poštuje tuđe brakove. Ali istina je bila potpuno drugačija. Osoba koja se predstavljala kao najčestitija u ovoj priči zapravo je bila najveći negativac. Ova situacija mi je poslužila kao važna lekcija da uvek saslušamo sve strane priče pre nego što donesemo konačan sud.

(Stil/ Sve za ženu)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs