JEDAN IZGLEDA KAO DOBRICA, A ŠVRLJAO GDE JE MOGAO: Ovo su muškarci HOLIVUDA koji su svoje starije dame zamenili MLAĐIM

Kada god bi imali priliku da budu sa mlađim devojkama i ženama, tu priliku bi iskoristili. Ovo su muškarci koji nisu dozvolili da im ta mogućnost propadne.

Ljubav
09:02h Autor:
JEDAN IZGLEDA KAO DOBRICA, A ŠVRLJAO GDE JE MOGAO: Ovo su muškarci HOLIVUDA koji su svoje starije dame zamenili MLAĐIM
Foto: Frezza La Fata - Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Neki muškarci tretiraju svoje žene kao automobile: nakon nekoliko godina vole da ga promene za noviji model. Ta izreka se posebno pokazala tačnom u Holivudu, gde slavnim ne nedostaje opcija za nove ljubavi.

Ovo su muškarci Holivuda koji su ostavili svoje starije dame, za one mlađe.

TOM KRUZ

Tom Kruz, Nikol Kidman
foto: Profimedia

Tom Kruz se oženio sa Mimi Rodžers 1987. godine kada je još bio zvezda u usponu. Do 1989. njegova slava je naglo porasla, što ga je učinilo 27-godišnjom megazvezdom u braku sa 33-godišnjom glumicom srednjeg ranga. Zatim je Kruz upoznao 22-godišnju Nikol Kidman na snimanju filma "Dani groma" (1990). Godine kada je film debitovao, Kruz se razveo od Rodžersove i oženio Kidmanovom, sa kojom deli dvoje usvojene dece.

Godine 2001, Kruz je navodno zaslepio Kidman razvodom i ponovo se vratio sa glumicom Penelope Kruz, koja je tada imala 27, a Kidmanova 34.

EVAN MEKGREGOR

Evan Mekgregor, Iv Mavrakis
foto: AP / Evan Agostini

Evan Mekgregor je 22 godine bio oženjen francuskom producentkinjom Evom Mavrakis. Par deli troje biološke dece i jedno usvojeno dete. U oktobru 2017, Mekgregor (46) i Mavrakis (51) dospeli su na naslovne strane kada su objavili da su raskinuli — nakon što je Mekgregor primećen kako ljubi svoju koleginicu iz Farga, 32-godišnju Meri Elizabet Vinsted.

BEN AFLEK

Dženifer Garner, Ben Aflek
foto: Profimedia

Ben Aflek, tada 30-godišnjak, bio je veren za Dženifer Lopez, tada 33-godišnju, 2003. Tada je upoznao Dženifer Garner, koja je tada takođe imala 30 godina, i napustio je

Ljudi su izvestili da je više od decenije kasnije, Aflek počeo da vara suprugu Garner sa mlađom ženom, producentkinjom Lindsi Šokus.

Nakon što su se on i Garner razdvojili, Aflek je počeo javno da izlazi sa Šokusovom, uprkos činjenici da je još uvek bio legalno oženjen sa Garnerovom, a Šokusova i dalje zakonito udata za njenog muža, Kevina Milera.

Par se rastao, a Aflek se potom vratio Dženifer Lopez, sa kojom je u braku.

MARK ENTONI

Mark Entoni
foto: Profimedia

Mark Entoni i Dženifer Lopez bili su u braku od 2004. do 2011. Kada su se razdvojili, Lopez je imala 41, a Entoni 42 godine. Ponovo se vratio sa Šenon De Limom, koja je imala samo 23 godine kada su se upoznali.

Kada je razvod Lopezove i Entonija završen, on se oženio sa De Limom, ali se nova gospođa Entoni razvela od pevača 2017.

ROUAN ETKINSON

Rouan Atkinson, Sunetra Sastri, Mister Bin
foto: Profimedia

Čak i Mister Bin! Britanski komičar i glumac Rouan Atkinson se 2013. godine razveo od svoje 23-godišnje supruge, Sunetre Sastri (na slici), koja je imala 56 godina u odnosu na njegove tadašnje od 62 godine. Vrlo brzo je prešao na Luiz Ford, tada 31-godišnju glumicu.

BRED PIT

Bred PIt, Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Bred Pit i Dženifer Aniston bili su jedan od najpopularnijih parova na planeti tokom svog petogodišnjeg braka. Neslavno su se razveli 2005. godine, kada je Pit imao 41, Aniston 36, a Pitove koleginice iz uloge "Gospodina i gospođa Smit", Anđelina Džoli, 30 godina.

ŠON PEN

Šon Pen
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Šon Pen je bio u braku sa Robin Rajt 11 godina kada su se razdvojili i skoro razveli – par je povukao zahtev za razvod 2008. Iste godine, Pen, tada 48, počeo je da izlazi sa manekenkom Petrom Nemcovom, tada 28, dok je još uvek bio u braku sa Rajtovom. Nakon što su se on i Rajt zauvek razišli 2010. godine, on je skoro odmah stupio u vezu sa glumicom Skarlet Johanson, koja je tada imala 26 godina.

SILVESTER STALONE

Silvester Stalone, Dženifer Flejvin
foto: Profimedia

Silvester Stalone je bio oženjen prvom suprugom Sašom Čakom od 1974. do 1985. i imali su dvoje dece. Saša je imala 35 godina kada ju je ostavio zbog modela i glumice Bridžit Nilsen, koja je imala 22 godine kada se udala za Stalonea 1985.

Nilsen i Stalone su bili u braku dve godine. On i Nilsen su se razveli 1987. i skoro odmah nakon što se mastilo osušilo, Stalone je ušao u vezu sa sadašnjom suprugom Dženifer Flavin, koja je tada imala samo 19 godina. On i Flavin su od tada zajedno, osim kratkog razlaza.

PATRIK STJUART

Patrik Stjuart
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ser Patrik Stjuart je bio oženjen drugom ženom Vendi Nojs, koja je tada imala 49 godina, kada je upoznao Lizu Dilon, tada 24, krajem 2003.

On i Nojs su se razveli i izlazio je sa Dilon do 2007. Nakon što su se rastali, upoznao se i oženio sa džez pevačicom Sani Ozel 2009. Iako je Ozel mnogo mlađa od Stjuarta i Nojsove, ona je zapravo oko godinu dana starija od Dilonove

ROD STJUART

Rod Stjuart
foto: Profimedia

Rod Stjuart ima tip: zgodna, plava i mlađa od svoje prethodne ljubavnice. On i njegova prva supruga Alana Stjuart, imali su 34 godine kada su se venčali 1979. Godine 1983. (pre nego što je njegov i Alanin razvod okončan) Rod se družio sa manekenkom Keli Emberg, koja je tada imala 24 godine, a Alana 38. On i Emberg su bili zajedno od 1983. do 1990. godine, kada je upoznao i oženio manekenku Rejčel Hanter, kada je Emberg imala 31, a Hanter 21. On i Hanter bili su u braku do 2006. kada je Rod upoznao manekenku Peni Lankaster, koja je imala 34 godine, a Hanterova 37.

MEL GIBSON

Mel Gibson
foto: Profimedia

Razvod Mela Gibsona od Robin Mur 2009. bio je skup. Par je bio zajedno skoro 30 godina i nije imao predbračni ugovor, što je glumca koštalo skoro polovinu njegovog procenjenog bogatstva od 850 miliona dolara. Robin, tada 53-godišnjakinja i Gibson, tada 55-godišnjak, navodno su se rastali kada je zatrudnela pijanistkinja Oksanom Grigorijevom, tada 39-godišnjakinja, sa njegovim detetom.

Veza zvezde sa Grigorijevom takođe ga je koštala. Završila se oštrom borbom za starateljstvo nad njihovom ćerkom Lusijom i sudskim postupcima punim optužbi za kopanje zlata i porodično zlostavljanje.

Vredi napomenuti da su Gibsonova ljubavna interesovanja nastavila da opadaju u godinama. Godine 2017. dočekao je svoje deveto dete, sina Larsa Džerarda Gibsona, sa svojom 26-godišnjom devojkom, bivšom konjičkom zvezdom Rosalind Ros.

Čovek koji je u početku obećavao u braku i važio za pravu dobricu, ispostavilo se da to baš nije tako.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs