PREMA INDIJSKOM HOROSKOPU U TOKU JE NAJVAŽNIJA PROMENA NAKON 12 GODINA: 4 znaka vraćaju stare DUGE i žive najbolje dane

Tranzit Jupitera u Bik će mnogima otvoriti vrata mogućnosti, sreće i povoljnih ishoda. Oni će biti posebno blagosloveni milošću Kubera, čineći sve i sve mogućim u svom životu.

Horoskop
21:02h Autor:
PREMA INDIJSKOM HOROSKOPU U TOKU JE NAJVAŽNIJA PROMENA NAKON 12 GODINA: 4 znaka vraćaju stare DUGE i žive najbolje dane
Foto: Shuterstock

Jupiter, kao i svaka druga planeta, vremenom prelazi iz jednog Zodijaka u drugi. Dakle, ostaje oko 12 -13 meseci u jednom znaku, a zatim se kreće ka drugim. A u maju, posle 12 godina, dešava se jedan od najvažnijih traniza ove planete, koja u vedskoj astrologiji slovi za najveličanstveniju.

To je planeta mudrosti, znanja, ekspanzije, rasta, duhovnosti i višeg učenja. Njegov uticaj na pojedinca uključuje pozitivnost, velikodušnost i mogućnosti. Ova planeta takođe označava bogatstvo, obilje, prosperitet i sreću.

I, prema vedskoj astrologiji, ovaj povoljan tranzit će poboljšati sreću četiri zodijaka i oni će uživati u svom životu na najbolji mogući način.

Astrologija
foto: Shutterstock

Ovan

Prema vedskoj astrologiji, ovaj tranzit će obradovati pripadnike Ovna finansijskim prosperitetom. Šanse da zaradite novac će se povećati, a možda ćete čak i doživeti veliku finansijsku dobit. Vaš bankovni saldo će se umnožiti i čak ćete moći da uštedite novac. Pojedine pripadnike ovog znaka čeka materijalni komfor i luksuz i velike su šanse da ćete moći da otplatite svoj stari dug i kredite. Pritisak kredita će se ublažiti. Da zaključimo, tranzit Jupitera će blagosloviti Ovna finansijskim obiljem.

Lav

Lavovi će biti izuzetno blagosloveni ovim tranzitom. Možete biti počašćeni nekim skrivenim novcem, a osim toga, možete dobiti imovinu predaka ili neku drugu vrstu nasleđa. Biće iznenadnih i neočekivanih dobitaka, takođe će vam se ispuniti sve želje. Postoje šanse da tokom ovog perioda možete kupiti nekretninu ili zemljište. Koju god imovinu ili zemljište da kupite tokom ovog perioda, dugoročno će vam koristiti. Daćete sve od sebe da smanjite svoje troškove, ali vam se ipak savetuje da se klonite uzimanja novog kredita.

frizura, kosa, Kovrdžava Kosa, kratka kosa
foto: Profimedia

Škorpija

Treći Zodijak koji će imati koristi od Jupiterovog tranzita je Škorpija. Vaše finansijsko stanje će primetiti poboljšanje, a sve vaše profesionalne strategije će biti uspešne. Vaš mesečni prihod se može povećati, a postoje čak i indikacije o novootkrivenim izvorima prihoda. Moći ćete da postignete sve vrste udobnosti i luksuza jer će vaše finansije biti jake. Zaposleni mogu da dobiju povećanje svoje plate ili da dobiju posao sa boljom platom.

Vodolija

Ako pripadate znaku Vodolije, onda morate znati da vam tranzit Jupitera može pomoći da dobijete vlasništvo predaka tokom ovog perioda. Postoje čak i šanse za neočekivane finansijske dobiti koje će povećati vašu sreću i zadovoljstvo. Vaše poštovanje i čast će se povećati i u verskim aktivnostima. Vaše finansijsko stanje će se poboljšati. Takođe, u ovom periodu možete potrošiti novac da ispunite želje svoje porodice. Osim toga, možete ići na putovanje u zemlji ili inostranstvu. Takođe ćete uspeti da se rešite svih vrsta dugova ili zajmova u ovom periodu.

Stil / Glossy

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs