KAŽU DA JOJ MAJKA PUNI GLAVU PRIČAMA KAKO SE NE BI VIĐALA SA OCEM: Najpoznatija ćerka ODREKLA se SLAVNOG prezimena

Najpoznatija ćerka Holivuda, odrekla se očevog prezimena i rešila da se dodatno udalji od svog oca.

Vip roditelji
Autor:
KAŽU DA JOJ MAJKA PUNI GLAVU PRIČAMA KAKO SE NE BI VIĐALA SA OCEM: Najpoznatija ćerka ODREKLA se SLAVNOG prezimena
Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ćerka nekadašnjeg slavnog holivudskog para Suri Kruz, primećena je kako šeta ulicama Njujorka ubrzo nakon što je proslavila svoj osamnaesti rođendan.

Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms proslavila je svoj rođendan prošlog meseca i uživala u druženju sa svojom mamom. Njen tata, u međuvremenu, nije bio pored svoje ćerke i umesto toga se zabavljao na proslavi 50. rođendana Viktorije Bekam, jer se činilo da njegov zategnuti odnos sa tinejdžerkom nije ništa bliži poboljšanju.

Prošle nedelje je objavljeno da je Suri rešila da odbaci prezime svog oca holivudske zvezde i da umesto toga nosi novo, što je dalo znak da ona ne traži ništa više sa svojim ocem.

Suri Kruz
foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema magazinu "Helou", Surino novo prezime je jednostavno Suri Noel, i primećen je na plakatu njene školske predstave. Suri je inspiraciju pronašla u srednjem imenu svoje majke Kejti Holms.

Nakon što se par razveo, a Surin odnos sa ocem postao još zategnutiji, izvori su spekulisali da Kejti Holms ima velikog uticaja na ćerku Suri, jer je stalno pored nje i vodi preterano računa.

Tom Kruz
foto: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Rečeno je da se Tom osećao krivim nakon što je propustio rođendan svoje ćerke i da je bio spreman da se ponovo poveže. Izvor je rekao za"Hit" publikaciju ubrzo nakon njene proslave: "Tom se oseća krivim što je propustio toliko toga u njenom životu, ali insistira na tome da nije u potpunosti isključio Suri iz svog života i da s vremena na vreme dobija nove informacije. Dodali su da je Tom sklopio dogovor da "dopusti njoj i njenoj majci da žive svojim životom jer je to Kejti želela."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs