NAJSOČNIA PITA SA MESOM BEZ KORA IZ TIGANJA: Bolju niste jeli, tražiće vam svi recept, pravi se ZAČAS, a ukus OČARAVA

Ukusniju i sočniju pitu sa mesom niste probali, bar tako kažu sv oni koji se je degustirali

Recepti
10:41h Autor:
NAJSOČNIA PITA SA MESOM BEZ KORA IZ TIGANJA: Bolju niste jeli, tražiće vam svi recept, pravi se ZAČAS, a ukus OČARAVA
Foto: Printscreen Youtube - Essen Recipes

Pita sa mesom bez kora puna je sočnog fila i istopljenog sira, te i oni najizbirljiviji je obožavaju! Sprema se neverovatno jednostavno, a jelo je toliko ukusno, da ćete ga praviti bar jednom sedmično!

Pita sa mesom
foto: Printscreen Youtube - Essen Recipes

Sastojci:

  • 450 g mlevenog mesa
  • 1 kašika maslinovog ulja
  • 1 luk
  • 8 jaja
  • 60 ml guste pavlake za kuvanje
  • 1/2 kašičice belog luka u prahu
  • So i biber
  • 170 g čedar sira
  • peršun

Način spremanja:

Propržite na ulju meso i crni luk. Dodajte so, biber i beli luk u prahu. Izrendajte čedar i dodajte pola preko mesa. U činiji razbijte jaja i umutite ih sa pavlakom pa sipajte u tiganj.Odozgo stavite preostali čedar. Prebacite tiganj u rernu i pecite 20 minuta na175 ° C. Kada je gotovo pospite svežim peršunom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs