Haljina koja od svake žene pravi damu: Vanvremenski izgled sa Kanskog festivala, idealan za svečane prilike i svadbe

Kendis Svonpul, demonstrira kako da nosite haljinu sa Kanskog festivala, koja je idealna za svečane prilike i sezonu svadbi.

Moda
09:59h
Haljina koja od svake žene pravi damu: Vanvremenski izgled sa Kanskog festivala, idealan za svečane prilike i svadbe
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Manekenka Kendis Svonpul izgledala je neverovatno kada je u nedelju stigla na premijeri filma "Horizont: Američka saga" na 77. filmskom festivalu u Kanu u crnoj haljini koja joj besprekorno pristaje.

Model iz Južne Afrike (35), pokazala je svoju neverovatnu figuru u haljini do poda za pojavljivanje na filmskom događaju.

Kendis Svonpul
foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia Slično

U jednom trenutku, Kendis se okrenula i pokazala svoju savršenu figuru, dok je zauzela samouverenu pozu za grupu fotografa koji su jedva čekali da je fotografišu.

Bivša anđeo Viktroijas Sikret brenda, odlučila se za prirodan izgled šminke i zadržala svoje plave pramenove sa lica u čvrstoj punđi.

Kendis Svonpul
foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Da bi upotpunila svoj ukupni izgled, Kendis je dodala srebrnu ogrlicu za vrat i stilizovala ga je odgovarajućim minđušama koji su učinile izgled dodatno harmoničnijim.

Idealan je izbor za svečane prilike i sezonu svadbi vaše najbolje prijateljice. Budite sigurne da ćete blistati i ulepšati nekome veliki dan svojom pojavom i lepotom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs