KAD SE NAJLEPŠA ŽENA IZ INDIJE POJAVILA U KANU, SVE DRUGO JE STALO: U 50-oj nema nijednu boru na licu i još je FATALNIJA

Prva je indijska slavna ličnost koja se dva puta pojavila u emisiji Opre Vinfri, lepotom i na početku šeste decenije očarava svet.

Moda
00:49h Autor:
KAD SE NAJLEPŠA ŽENA IZ INDIJE POJAVILA U KANU, SVE DRUGO JE STALO: U 50-oj nema nijednu boru na licu i još je FATALNIJA
Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Indijska glumica i manekenka Ajšvarija Raj već dve decenije je redovan gost na Filmskom festivalu u Kanu, a večeras nije propustila premijeru fila "Megalopolis". Za ovu priliku je odabrala vrlo poseban i efektan stajling, ali on nije uspeo da dođe do izražaja od njene fascinantne lepote i seksepila.

Ajšvarija Raj
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rođena je u Mangaloru u južnoj indijskoj državi Karnatka. Školovala se u Santakruzu (Bombaj). Kasnije je upisala koledž Džaj hind, a posle godinu dana prebacuje se u koledž Ruparel. Bila je sjajan student i htela je da postane arhitekta, ali su je razne okolnosti sprečile u tome. Na izboru za Mis Indije 1994. godine bila je druga, mnogi misle nepravedno. Ali, iste godine je proglašena za Mis sveta i Mis fotogeničnosti. Posle toga, bila je jedna od najtraženijih manekenki.

Ajšvarija Raj
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svoju filmsku karijeru je započela ostvarenjem na tamilskom jeziku iz 1997. godine koji se zvao Iruvar. Iste godine igra sa Bobijem Deolom u filmu "Aur Pyaar Ho Gaya", sa kojim ne ostvaruje neki veći uspeh. Ipak, sa trećim filmom koji se zvao "Jeans" dobija pozitivne kritike i osvaja nagradu "Filmfer" za najbolju glavnu glumicu na tamilskom jeziku.

Posle toga se pojavljivala u mnogim bolivudskim filmovima kao što su "Hum Dil De Chuke Sanam" i "Taal". Godine 2002. se pojavljuje u filmu "Devdas", koji je osvojio veliki uspeh na blagajnama, a ona je opet bila nagrađena "Filmferom" za najbolju glavnu glumicu. Kasnije je film imao uspeha i na zapadu, predstavljen je na Filmskom festivalu u Kanu. Posle toga, Ajšvarija postaje poznata na zapadu i kao glumica, što joj je kasnije otvorilo vrata prema nekoliko holivudskih filmova, ali i obezbedila poziciju redovnog gosta na najprestižnijem događaju za glumce u Kanu, a 2004. godine je bila i članica žirija-

Oktobra 2004. godine dobija svoju voštanu figuru u muzeju Madam Tiso u Londonu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Zanimljiv ljubavni život

Ajšvarija je 1999. počela da izlazi sa bolivudskim glumcem Salmanom Kana, a o njihovoj vezi su svi mediji neprestanu pisali. Bili su pod budnim okom paparaca, svi svu im predviđali brak, a usledio je krah ljubavi 2002. godine. Naime, misica ga je optužila za fizičko, verbalno i emotivno zlostavljenje, neverstvo i ponižavanje.

Zatim je imala romantičnu vezu sa glumcem Vivekom Oberojem koja je okončana 2005. godine.

Ajšvarija Raj
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Konačno, u bračne vode je uplovio sa suprugom Abhišekom Bačanom 2010. Glumac Abhishek se zaljubio u u predivnu Indijku dok je snimao "Dhoom 2". Njihova veridba je objavljena 14. januara 2007, a nakon tri meseca su se i venčali prema tradicionalnim hinduističkim obredima. Obavljane su i severnoindijske i bengalske ceremonije.Venčanje je održano na privatnoj ceremoniji u rezidenciji Bachchan u Juhuu, Mumbai. Indijski mediji su ih opisali kao par iz snova. Kruna njihove ljubavi je ćerkica koju su dobili 2011. godine.

Neke od poznatih ličnosti koje su bile na premijeri filma "Megalopolis", kao i kakve stajlinge su odabrali, možete pogledati u galeriji ispod:

1 / 6 Foto: Stefanos Kyriazis/NurPhoto/Shutt / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs