UDALA SAM SE U INDIJI I ZAPREPASTILA SVEKRVINIM PONAŠANJEM: Zabranila mi je uloške, prati me i u WC, a muž je još GORI

Indijka kojoj svekrva pravi pakao od života otkrila je neverovatne detalje njihovog odnosa.

Ljubav
UDALA SAM SE U INDIJI I ZAPREPASTILA SVEKRVINIM PONAŠANJEM: Zabranila mi je uloške, prati me i u WC, a muž je još GORI
Foto: Shutterstock

Mnoga je srca slomila Indijka Shruti Sawant kad je na stranicama za razmenu iskustava Quora opisala kako izgleda njen život sa svekrvom. Udala pre samo četiri meseca, a u svekrvinoj kući proživljava pravu noćnu moru – iako je završila visoku školu, u kući je ne poštuje niko, pa ni vlastiti muž koji uvek stane uz svoju majku.

Njenu ispovest prenosimo u celosti.

"Prošla su četiri meseca otkad sam u braku. Moja svekrva se prema meni ponaša, mirne duše mogu reći, okrutno. Uvek me gleda s visine. Misli da sam neodgojena, nedisciplinovana i čak da nemam dobre higijenske navike."

"Iako smo se venčali i dogovor je bio da ćemo živeti u svekrvinoj kući, ona me još uvek ne smatra članom porodice. Pazi na svaki moj korak, od mog ulaska u WC ujutro do trenutka kad naveče legnem u krevet."

Indijka
foto: Shutterstock

"Operi se, prljava si!"

"Čak mi govori da se operem pre leganja u krevet s mužem, kako njen sin ne bi dobio kakvu bolest od mene. Ona otvoreno izražava svoje mišljenje da su sva moja moja odeća i stvari prljave, pa kad dođu u dodir s drugim stvarima u njezinoj kući, i one se zaprljaju."

"Ne daje mi čak nimalo privatnosti s mužem. Uvek je gruba prema meni i konstantno okreće mog muža protiv mene na način da sve što se mene tiče, izvrće. Najgore od svega mi pada to što moj muž nakon njenog huškanja protiv mene zaista prestane razgovarati sa mnom. Za to mu ne treba puno, čim mu ona kaže nešto loše o meni, on se pravi da ne postojim."

Nema pristup ulošcima

"U četiri meseca nisu me uveli u kućni život. Zamislite, pa ja nemam čak ni pristup namirnicama, a kamoli nekim drugim stvarima u kući. Ne znam čak ni kako bih trebala reagovati u ovakvoj situaciji.”

"Uz sve navedeno, moja svekrva smatra da sam od njene kuće napravila svinjac. Čak je izrazila mišljenje da je menstruacija nešto najodvratnije što se pojavilo u njenoj čistoj kući, a ja nemam pristup svojim ulošcima, pa po njih moram ići kod svoje majke."

Muž ne priča s njom

"Moj muž sluša samo moju svekrvu, svoju mamu. Čak mi je rekao da mu ne trebam u životu. Već dve nedelje ne razgovara sa mnom. Rekao mi je da mu ja nikada neću biti prioritet, to će zauvek ostati njegovi roditelji. Mene ne sluša, niti me se trudi razumeti. Ponavlja majčine reči da sam nevaspitana, nekulturna i nedisciplinovana".

"Evo, navela sam vam svoj razlog zbog kojeg bih volela da ne živim sa svekrvom. No, moj suprug ne pristaje na to da se odvojimo od nje, pa ne vidim izlaz", napisala je.

(Stil/ Moje vrijeme)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs