OVI HOROSKOPSKI ZNACI ĆE VAS SLAGATI, NEĆE NI TREPNUTI: Oni su ozbiljni manipulatori i sve što kažu, uzmite sa rezervom

5 znakova Zodijaka koji vole malo da izvrnu istinu, evo zašto nas oni lažu

Horoskop
13:57h Autor:
OVI HOROSKOPSKI ZNACI ĆE VAS SLAGATI, NEĆE NI TREPNUTI: Oni su ozbiljni manipulatori i sve što kažu, uzmite sa rezervom
Foto: Profimedia

Astrologija je oduvek bila predmet interesovanja mnogih ljudi, a jedna od tema koja se često povezuje sa horoskopskim znacima jeste pitanje iskrenosti.

Evo koji su to horoskopski znaci koji najčešće lažu, prema astrološkim tumačenjima:

RAK: Emotivni manipulator

Rakovi su poznati po svojoj emotivnosti i osetljivosti, ali i po sklonosti da preuveličavaju stvari, što katkad može prerasti u laganje. Motivisani željom da zaštite druge od loših osećanja, Rakovi mogu posegnuti za lažima kako bi prikrili nešto što smatraju previše surovim ili neosetljivim.

Njihova osetljiva priroda često ih navodi na taj korak, ali istovremeno osećaju teret laži koji nose.

Ljubavni par, Zaljubljeni
foto: Shutterstock

LAV: Laskavac

Lavovi vole da budu u centru pažnje i ponekad se služe lažima kako bi održali ili pojačali svoj imidž. Često će iskriviti istinu kada je reč o svojoj popularnosti ili uspehu, želeći da privuku još više divljenja i pažnje.

Međutim, njihova potreba za priznanjem često im otežava skrivanje laži, jer nisu u stanju da održe kontakt očima dok lažu.

BLIZANCI: Majstori komunikacije

Blizanci su vešti u komunikaciji i često koriste tu veštinu kako bi izbegli konflikte i očuvali svoj imidž najpopularnije osobe. Njihova sklonost ka lažima proizlazi iz želje za očuvanjem harmonije i izbegavanjem neprijatnih situacija. Iako im laž ponekad olakšava život, Blizanci su svesni da preterivanje može dovesti do komplikacija.

Restoran, Društvo
foto: Shutterstock

ŠKORPIJA: Majstor manipulacije

Škorpije su poznate po svojoj sposobnosti da izbegnu istinu i manipulišu situacijom. Ovaj vodeni znak je izuzetno vešt u laganju i često uspeva da se izvuče neprimećen. Međutim, ukoliko obratite pažnju na sitne detalje, možda ćete primetiti da se Škorpija zapetljala u sopstvene laži, jer često zaboravljaju šta su kome rekli.

VAGA: Izvrtanje istine

Vage ne vole da lažu, ali ponekad se odluče na taj korak kako bi izbegle neprijatne situacije i konflikte. Njihova želja za očuvanjem harmonije i izbegavanjem sukoba može ih navesti da malo iskrive istinu, ali često se upletu u mrežu sopstvenih laži. Iako to rade kako bi se zaštitile, Vage shvataju da preterivanje može dovesti do većih problema.

Stil / republika.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs