Šareni AVA svet se širi!

Na samom početku otvaranja našeg shopping parka, imali smo viziju kaleidoskopa – sveta boja i oblika koji se prepliću i dopunjuju. Ovog maja se taj naš šareni svet dodatno širi – otvaramo nove radnje, stižu nam novi brendovi

Lifestyle
Autor:
Šareni AVA svet se širi!
Foto: Promo

Već uigranoj ekipi pridružiće se nacionalni i internacionalni brendovi pažljivo odabrani – za sve ukuse i sve generacije. Tim povodom pripremili smo i bogat zabavni program, od 16. do 19. maja, od 12h do 20h, uz neizostavne dane kupovine i super popuste.

Ava Shopping Park
foto: Promo

U četvrtak, 16. maja čekaju vas Inspektor Blaža i kljunovi (19h), sjajni klinci iz projekta Muzika nade (18.30) i defile mažoretkinja (18h).

U petak, 17. maja, je sa nama Habanera kvartet (18h).

U subotu 18. maja čeka vas "Muzička radionica i nastup Dizni muzika, Miloš Milovanović sa Miki i Mini", "KUD Srpska tradicija" i "Fenečki biserčići".

U nedelju, 19. maja nastupa KUD Vrčin (12.30h). Posebnu uživanciju smo spremili sa timom Masaža iz bloka – humanitarnu masažu. A mališane pozivamo da se maskiraju za maskenbal party od 14.00h - 15.00h.

Ava Shopping Park
foto: Promo

Program će pratiti Bubble House sa balonima za zabavu, kokica bar, photobooth za fotografisanje, a dok deca uživaju, roditelji će imati radionice za njih: „Roditeljstvo kroz Human Design“ sa Draganom Jovanović Kuprešanin, Srećni kristali, nakit „11_11“, „Izborite se sa stresom“ sa Milanom Bošković, predstavljanje knjige “Kolevka” Maje Pavlović, pisanje kao terapija za dušu sa Marijom Zatezalo.

Ava Shopping Park
foto: Promo

Vodimo računa i o zdravlju naših najmlađih, pa ćemo imati „Disanje za decu“ sa Marijom Mitić, i otvoreni čas joge za decu sa Marijanom Ostojić.

Ceo program upotpuniće i brojne besplatne radionice za sve generacije, nastupi dečijih horova, dečije predstave, animatori, klovnovi, pantomimičari, štulaši, face paint…

Ava Shopping Park
foto: Promo

Čekamo vas u našem AVA šarenom svetu, zajedno sa novim članovima: PEPCO, Terranova, Kigili, Watch, Kafeterija, Fly London, Skakaonica, Zaspavanje, Eglo, Dr. Max, Premium Pet, Extreme Intimo, Lilly, Barbolini, Bonatti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs