SVOJIM NASTUPOM NA EVROVIZIJI IZAZVALA LAVINU KOMENTARA: Evo kako izgleda "VEŠTICA" iz Irske BEZ TRUNKE ŠMINKE i maske

Irski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji, iznenadilo je mnoge svojim izgledom bez maske i naglašene šminke.

Star look
08:01h Autor:
SVOJIM NASTUPOM NA EVROVIZIJI IZAZVALA LAVINU KOMENTARA: Evo kako izgleda "VEŠTICA" iz Irske BEZ TRUNKE ŠMINKE i maske
Foto: JESSICA GOW / AFP / Profimedia

Irski takmičar na Evroviziji Bambi Tag, izgleda potpuno drugačije bez gotičke šminke i veštičije maske, koju je nosilo u subotu u finalu u Malmeu.

Bambi Tag je bilo potpuno ispunjeno emocijama kada ga je irska javnost odabrala da predstavlja svoju zemlju na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije. Alternativni nebinarni umetnik iz Korka, izabrano je da vijori zastavu Irske u finalu u subotu, gde je izvelo svoju gotičku melodiju, "Dumsdej blu"(Doomsday Blue").

Bambi Toug
foto: Printscreen/Instagram

Od svog debija, fanovi su bili fascinirani gotičkom kraljicom i ko je bilo pre belog obojenog lica i složenih kostima. Svi su zapanjeni Bambijevim izgledom koji je potpuno drugačiji od onog koji smo videli u subotu.

Nekada je Bambi Tag poželelo da bude balerina, ali je zbog svoje ruke koje je slomilo, moralo da odustane od toga i prepusti se pevanju.

Dijagnostikovano mu je ADHD poremećaj pažnje i hiperaktivnost, a Bambi je radilo kao animator na zabavama dece sa posebnim potrebama.

Bambi je odlučilo da studira muzičko pozorište u Londonu, gde je pronašlo svoj gotički zvuk i neobičan stil. Ali pre nego što je otkrilo muzički talenat, crvenokoso Bambi je uživalo u zabavi sa prijateljima i oblačenju kao princeza dok je bilo dete.

Pravo ime Bambi Tag je Bambi Rej Robinson. Rođeno je 1994. godine i odraslo u Korku. Majka pevača je Irkinja, a otac Šveđanin i ima tri sestre.

U emisiji "Late Late Show", predstavnik Irske se pojavilo dvaput, kako bi govorilo o nastupu, sebi i Evroviziji. Bambijev izgled je bilo potpuno drugačije, kao što i jeste svuda gde se pojavi, osim na sceni.

Bambi je izašlo u crnoj maksi paf haljini sa kapuljačom. Dodalo je crne rukavice i ogrlicu u obliku srca, kao i igračku pacova.

Pre tri nedelje, u istoj emisiji, Bambi Tag sepojavilo u beloj haljini sa satenskim odsjajem, koja je imala istaknuti grudnjak i otvoreni deo preko celih leđa do butina. Svoju kosu je zavezalo u rep, i istaklo je beli ajlajner sa strane očiju.

Ali uprkos Bambijevoj popularnosti na mreži, privuklo je brojne komentare mržnje na društvenim mrežama. Ono su uputili iskrenu molbu javnosti, "zapamtite i ja sam čovek".

"Prošlo smo kroz toliko traume i još uvek se pojavljujem sa ljubavlju posle svake prepreke i teškog vremena", otkrilo je. "Uvek am bilo feniks i reči i iskrivljeni pogledi me ne mogu povrediti".

U prkosnoj poruci, ono je izrazilo: "Ako vas moj izraz umetnosti pokreće na mržnju i bes, onda ste vi oni kojima šaljem najviše ljubavi. Ako ne želite da budete deo kuće Tag, niste u obavezi da pođete sa mnom na ovo putovanje."

Iako su u njihovom nastupu koristili horor elemente i satanistički ritual, izvođači Irske nisu povezani sa tom sektom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs