GLEDAO KAKO JOJ PROLAZNIK UNIŠTAVA LICE, IMA DETE SA ŽENOM OVOG PEVAČA, A ZAVEO I CECU: Skrasio se pored rijaliti zvezde

Beogradski zavod, najpoželjniji neženja, šmeker sa prestoničkih ulica - samo su neki od komentara koji se nižu na račun Bogdana Srejovića...

Celebrities
10:21h Autor:
GLEDAO KAKO JOJ PROLAZNIK UNIŠTAVA LICE, IMA DETE SA ŽENOM OVOG PEVAČA, A ZAVEO I CECU: Skrasio se pored rijaliti zvezde
Bogdan Srejović, Foto: Printscreen Instagram - bogdansrejovic

Ugostitelj Bogdan Srejović nosi titulu jednod od najvećih beogradskih šmekera, a pošlo mu je za rukom da osvoji neverovatne lepotice! Za njega sve pripadnice nežnijeg pola imaju uglavnom samo reči hvale, a sa svakom bivšom ostaje je u sjajnim odnosima. Oko njega nema skandala, ali njegov ljubavni život neprestano intrigira javnost, posebno otkako je uspeo da zavede i čuvenu Svetlanu Ražnatović.

Naime, ljudi koji poznaju Bogdana ističu da je veoma vredan i sposoban muškarac, ali i vrlo posvećen otac. Uspešno posluje već godinama u sferi ugostiteljstva, te je bio menadžer i suvlasnik najpopularnijih mesta u prestonici. Potiče iz ugledne porodice, a malo ko zna da mu je otac bio poznati sportista,

Odrastao je u Kragujevcu, a u medijima se pojavila informacija da su mu roditelji razvedeni, mada on o tome nikada nije pričao. Majka Mirjana je veoma aktivan na društvenim mrežama i često desli slika sa sinom i unukom. Sa druge strane, otac Miloš je bio vrhunski sportista, te i danas drži rekord u atletskoj disciplini troskok. Osim toga, postao je evropski šampion 1978, ali je zbog ozbilje povrede prekinuo karijeru u 25. godini. Potom je 1994. uplovio u političke vode i postao pomoćnik ministra za sport. Pored sportskih uspeha, ponosan je na činjenicu što je Kragujevac dobio sportsku halu u Velikom parku vrednu milion evra, dok je bio na funkciji.

Ljubavni život za filmsko platno

  • Romansa sa damom na koju je prolaznik prosuo kiselinu

Uvek je bio u vezama sa prelepim ženama, a jedan od njih je bila i Vladana Radosavljević, nekada model, a danas veoma uspešna poslovna žena koja se bavi dizajnom. Obožava arhitekturu i putovanja.

Međutim, dok je bila sa Bogdanom, desila joj se užasna nezgoda. Drama se odigrala 2016. godine i to baš u prisustvu Srejovića.

Naime, njih dvoje su se uputili bili ka njenom stanu na Dorćolu, i dok je Bogdan parkirao svoj automobil, ona ga je čekala ispred ulaza u zgradu. Tada je nepoznata osoba prošla pored nje i na njeno lice prosula kiselinu koja je izazvala užasan bol i uništila deo kože, te oštetila i levo oko. Počinilac nikada nije otkriven, ali je Vladana uspela iz svega da izađe mnogo jača, uspešno se oporavila i vratila svakodnevnim obavezama. Postala je inspiracija mnogim devojkama, zbog stvava i načina na koji se borila sa frapantnim stvarima koje su je zadesile preko noći.

- Mesec decembar (kažu mesec praštanja), tačno dve godine od napada i polivanja kiselinom (živom sodom) na mene od „nn napadača“. Zahvaljujući istrazi kako je vođena i dalje se „ne zna“ ko stoji ili koja stoji iza svega ovog. Imam potrebu da se oslobodim svake fizičke i psihičke boli, kao i posledica koje je ovaj događaj ostavio na mene. Hvala Gospodu Bogu što me je sačuvao među živima i što sam se skoro pa oporavila - napisala je Vladana 2018. godina na svom Instagram profilu i dodala:

- Na sebe više ne gledam kao na žrtvu, već na pobednika, koji je uspeo da nadvlada jedno ovako ružno iskustvo. Pokušavam da oprostim i sažalim se na tog jadnika / jadnicu, kome je ovako nešto moglo da padne na pamet. Nadam se da ga / ju je usrećila svaka moja opekotina šestog stepena, spaljena kosa, svaka rana, oštećen vid, svi ti u početku zalogaji hrane na cevčici. Pitam se kakav li je život tako zlobne duše i da li se ovim nahranila? Moja duša ne zaslužuje da nosi gnev i bes zbog ovakvih ljudi, već da bude lepa i radosna kao što je bila i pre ovog događaja. Zato ovim sažaljenjem i praštanjem stavljam tačku na taj deo svog života. Nikad nije bilo lako biti čovek među ljudima.

  • Ozbiljna veza sa sadašnjom devojkom Saše Kovačevića

Jednu od najozbiljnijih ljubavnih priča imao je sa misicom Zoranom Tasovac, sa njom je bio uplivao i bračne vode, a sa ovom prelepom brinetom dobio je ćerku Iskru. Mada, zajednički život nije mnogo potrajao, te su se razveli bez skandala, a danas su sjajni prijatelji i zajedno brinu o naslednici.

- Bogdan i njegova bivša supruga su veliki prijatelji. Jako se poštuju, a i njen sadašnji partner Saša voli da provodi vreme sa njim na zajedničkim okupljanjima. Svaki put kad su zajedno uvek je tu dosta smeha - rekao je jednom prilikom izvor blizak paru.

Zorana je od 2017. godine u vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem, jednom od najpoželjnijih neženja na našim prostorima, a ubrzo su dobili "titulu jednog od najlepših parova u Srbiji.

- Zoranu sam upoznao na Instagramu. Nešto smo se lajkovali, pa ušli u konverzaciju i eto nas zajedno. Ona razume moj posao i to je normalno. Ono što nas održava je definitivno ljubav na prvom mestu, kao i sve što ide uz to, što je bitno da bi jedna veza uspela. Što se mene tiče, ova veza mi najviše prija iz kog god segmenta da gledam i ne bih je menjao zaista ni za šta. Zorana i ja živimo kao da smo u braku. Papir mi nije bitan, ali planiram da se oženim svakako - rekao je svojevremeno Saša o svojoj izabranici, te se osvrnuo i na njenu preslatku ćerkicu:

- Iskra je moja ćerka, tako je doživljavam od prvog trenutka. Nisam joj biološki otac, ali je zovem svojim detetom. I sutra kad budem imao biološko, Iskra će biti moje prvo dete. Može da me zove kako poželi, ali je izabrala da budem njen 'papa' - zaključio je.

  • Ljubav sa najvećom balkanskom divom

U javnosti se danima pisalo i pričalo o vezi Bogdana i Svetlane Ražnatović, posebno što je pevačica, otkako je ostala bez muža Željka Ražnatovića Arkana, veoma retko prestavljala svoje partnere javnosti.

Ceca i begradski šmeker su viđeni zajedno prvi put još početkom 2021. godine u jednom prestoničkom restoranu. Od tada se njih dvoje nisu razdvajali, a mediji su ih pratili u stopu. Vest da se Ceca zaljubila u devet godina mlađeg biznismena je obišla region, a oni su delovali veoma zaljubljeno, te se činilo da njihova romansa postaje sve ozbiljnija.

Pevačica se odlično slagala sa Bogdanovom naslednicom, a sa druge strane, Cecina deca, Veljko i Aastasija, su bili presrećni jer su je konačno videli, posle mnogo vremena, srećnu i voljenu pored nekog muškarca.

Ceca i Bogdan Srejović
foto: ATAImages

Kako se pisalo, upoznalo su se na rođendanu njene prijateljice, nakon čega su nastavili da se druže, a ubrzo i započeli romansu.

— Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli na nekoliko druženja, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja - otrkio je tada izvor iz njihovog okruženja.

Zajedno su uživali u putovanjima, a Ceca se odlično uklopila bila i u Bogdanovu porodicu, te je bila i gost u njegovom porodičnom domu u Kragujevcu na krsnoj slavi.

Bogdan Srejović
foto: Instagram printscreen/bogdansrejović

I taman kada se činilo da su uplovili u mirnu luku, opet je osvanula bombasttična vest - njihova ljubav je doživela krah u februaru 2022. godine, a oboje su istaklo samo jedno:

— Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Raskid nije bio buran, niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele.

Zamenio Cecu sa misterioznom plavuškom

Nakon raskida jednogodišnje romanse sa Cecom, veliku zvezdu "zamenio" plavušom, koja je takođe bila poznata javnosti, a čini se da je njihova romansa kratko trajala. Radi se o Dariji El Azzouzi koja je svojevremeno bila u ljubavi sa Nenadom Aleksićem Ša.

– Bogdan i Darija su se upoznali preko posla, oboje se kreću u istom društvu i vole noćni život. Brzo su se dopali jedno drugom i, za sada, uživaju u vezi. Često ih viđaju zajedno po gradu, u šetnjama i restoranima, ne kriju svoju romansu– rekao je tom prilikom izvor za medije i dodao:

Bogdan Srejović
foto: Printscreen Instagram - Bogdan Srejović

– Darija je nekoliko godina bila u vezi sa Nenadom Aleksićem. Ona ga je čekala kada je bio učesnik “Farme”, a raskinuli su jer ona nije željela da se uda za njega. Nakon njegovog učešća u Zadruzi oni su obnovili kontakt, ali nikada među njima nije bilo ništa više od toga.

Veza sa rijaliti učesnicom

Konačno se skrasio pored 14 godina mlađe misice Jovane Ljubisavljević, koja je popularnost stekla u rijaliti programu i to zbog burne ljubavim sa Stefanom Karićem.

Iako su se njeni roditelji u početku bunili, ne samo zbog razlike u godinama već i zbog činjenice da on ima dete iz prvog braka, ljubav je pobedila, a Bogdan i Jovana se ne razdvajaju.

- Ljubomora je potrebna u vezi, ali u granicama normale, srž je komunikacija. Sa Bogdanovom ćerkom imam savršen odnos i jako sam srećna i ponosna i ne bih ništa promenila. Bogdan i ja smo celina, živimo zajedno i 99 posto vremena provodimo zajedno. Jedan dan bih pravila gala svadbu tri dana i tri noći, a drugi dan bih se negde udala da niko ne zna, ali svakako ćete biti obavešteni - rekla je Jovana jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs