ĆERKA JOVE I LJUBICE SE UDALA ZA MILIONERA: Živi gore od svih nas, muž joj broji svaku paru i tera je da mu plaća kiriju

Slavičin život sa multimilionerom nije bio bajka, dok je ceo svet mislio da živi kao princeza, ona je u braku bila pepeljuga

Celebrities
09:29h Autor:
ĆERKA JOVE I LJUBICE SE UDALA ZA MILIONERA: Živi gore od svih nas, muž joj broji svaku paru i tera je da mu plaća kiriju
Foto: Chris Ratcliffe / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavica Eklston, bivša žena Bernija Eklstona i najbogatija Hrvatica, ispričala kako je izgledao život sa vlasnikom Formule 1.

Žena milionera podelila je bizarnu priču na internet forumu i otkrila da muž od nje traži da plati mesečnu kiriju za zajednički život, koji dele već skoro dve decenije.

Slavica Eklston
foto: Profimedia

- Moj muž je multimilioner, ali mi i dalje naplaćuje "kiriju" posle 17 godina života koji delimo u istoj kući. Zajedno smo 18 godina, a u braku smo već šest godina, iako nemamo zajedničku decu. On je otišao u penziju sa 50 godina. Takođe je ogroman novac nasledio od svoje majke pre četiri godine. Uprkos njegovom frapantnom nasledstvu, muž mi i dalje naplaćuje mesečnu stanarinu i fakturiše mi za svaki najmanji trošak - objasnila je ona, a o tome je pisao i The Sun.

Slavica Eklston, Barni Eklston
foto: Paolo Della Bella / LaPresse / Profimedia

Njeni roditelji Jova Radić i Ljubica Malić su se razveli, a u višečlanoj porodici je uvek nedostalano novca. Slavica je rešila rano da se osamostali, a zbog lepote kojom je plenila, rešila je da počne da se bavi manekenstvom.

Slikala se za magazin "Start", nakon čega je krenula njena inostrana karijera. Radila je kao manekenka u Milanu, a jednom prilikom je čak otišla i na stazu Formule 1.

Bila je 1981. godina, kada je Slavica imala 23. Organizatori trke su je angažovali da reklamira sportsku odeću, a to slikanje je posmatrao i Berni Eklston.

Berni Eklston, Slavica Eklston
foto: Profimedia

"Proklinjala sam i vrućinu i trku i sela sam na neki zidić da zapalim cigaretu. Čim je Berni video, pozvao me je u svoj 'moto-hotel', pokretnu kancelariju u luksuzno opremljenom autobusu", pričala je Slavica novinarima devedesetih.

"Pozvao me je na piće, ali nismo previše pričali jer ja nisam znala engleski, on nije znao italijanski. Ostavila sam mu broj telefona ali pogrešan. Zvao je pola svijeta da bi došao do mog broja i za par dana je uspio da me nađe".

Slavica se ubrzo udala za njega i živela s njim u blizini Hajd Parka u Londonu, u zgradi s 9 spratova koja je pripadala arapskom magnatu Kašogiju.

"Zgrada je bila u staklu, a prva četiri sprata Berni je pretvorio u kancelarije, dok je gornjih pet spratova bio naš stan s pogledom na London. Na poslednjem spratu je bio bazen".

Berni Eklston
foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Nakon njene udaje, njen muž uživa u skupim hobijima kao što su golf i jedrenje, često putujući bez nje.

- Radim više od 40 sati nedeljno, dok moj suprug ostaje kod kuće i bavi se skupim hobijima poput golfa i jedrenja i ide na duga putovanja bez mene. Da li je nerazumno očekivati da on deli svoje finansije sa mnom? Pre nekoliko godina smo se preselili u još veću kuću. Uvek sam bila maltene ceo dan na poslu, ali u toku pandemije sam radila od kuće, tako sam mogla da vidim kako moj muž provodi dane. Retko ustaje pre 11 sati, a onda odlazi na trening golfa na obližnjem terenu. Potom dođe kući, skuva ručak sebi i popodne provodi gledajući sport na televiziji. Uvek na nekoliko meseci odlazi na nedeljni odmor sa nizom drugih imućnih penzionera. Ukratko, uživa u penziji, ali je izostavio jednu stvar: svoju ženu - objasnila je ona.

Slavica Eklston
foto: Profimedia

Nakon objavljivanja ovog iskustva, korisnici su izneli svoje mišljenje, a svi su podržali ovu ženu, ističući da je neprihvatljivo da joj muž naplaćuje kiriju i troškove života i savetujući joj da razmisli o nastavku takovog braka.

- Vaš muž je multimilioner, delimično zato što vi plaćate “kiriju” i troškove života. On je zapravo vaš stanodavac i to je zapanjujuće!

- Razmislite o ovom braku.

- Ne znam kad sam pročitao nešto ovako čudno. Ostavi ga odmah!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs