ČIM JE RODILA, ŽIVOT JOJ SE PROMENIO IZ KORENA: Priznala je Megan Markl i šokirala istinom o svom POREKLU

Megan Markl govorila je otvoreno o majčinstvu i poreklu dok je bila u poseti Nigeriji.

Celebrities
ČIM JE RODILA, ŽIVOT JOJ SE PROMENIO IZ KORENA: Priznala je Megan Markl i šokirala istinom o svom POREKLU
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Megan Markl kaže da je ispunila svoj san da postane majka, kada je tokom drugog dana svoje nigerijske turneje sa princom Harijem otkrila kako izgleda biti roditelj.

Vojvotkinja od Saseksa govorila je na događaju za žene u liderstvu koji je bila domaćin sa dr Ngozi Okonjo-Ivela, generalnim direktorom Svetske trgovinske organizacije.

Megan je rekla publici koliko voli da bude majka, ali je priznala da balansiranje između njene porodice i karijere predstavlja niz izazova. Tokom razgovora, Megan je upitana kako je uskladila majčinstvo sa karijerom, a ona je odgovorila: 'Volim biti mama.'

Megan Markl
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Uprkos tome što joj je pre više od deset godina njen prijatelj i mentor rekao da nikada neće moći da uravnoteži zahteve majčinstva i svog posla, 42-godišnja vojvotkinja je rekla da uživa da bude majka i da joj se prioriteti stalno menjaju.

Tokom panel diskusije, Megan je rekla da se 'ravnoteža' u njenom životu promenila tokom godina i da izgleda drugačije nego pre deset godina pre nego što se udala i imala princa Arčija i princezu Lilibet.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

Rekla je: "Mislim da to sada znači da će se ta ravnoteža uvek menjati za vas. Ta ravnoteža, ono što je izgledalo uravnoteženo pre deset godina, će se promeniti."

Vojvotkinja od Saseksa, koja je nedavno otkrila da je "43 odsto Nigerijka", oduševila je publiku dok ona i princ Hari nastavljaju svoju burnu "kraljevsku" turneju po afričkoj naciji. Megan je stigla skoro sat vremena zakašnjenja na samit žena na čelu u crvenoj haljini sa špagetima bez svog supruga princa Harija. Ona je rekla publici: "Želim da počnem tako što ću vam reći hvala puno što ste svi bili ljubazni što ste poželeli dobrodošlicu mom mužu i meni u ovu zemlju... moju zemlju."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs