Neverovatno

Sudbina čoveka koji je tvrdio da ima moći Isusa Hrista: Stravičan kraj niko nije mogao da nasluti!

Učio nas je veri prošle nedelje, obećao je da će je demonstrirati... Ne mogu da shvatim kako se to dogodilo, ispričao je šokirani đakon
Zanimljivosti
21:44h Autor:
Sudbina čoveka koji je tvrdio da ima moći Isusa Hrista: Stravičan kraj niko nije mogao da nasluti!
Foto: Thinkstock

"To je ono što se desi kada izigravate Boga", komentar je mnogih nakon što je priča o svešteniku iz Nigerije, koji je tvrdio da ima moći Isusa Hrista, dospela u javnost.

Naime, sveštenik Džonatan Metjuz tvrdio je da ima sposobnost da hoda po površini vode, što nikome do sada nije uspelo, izuzev, prema legendi, Isusu Hristu. Ali, Džonatan je bio ubeđen da je poseban i da poseduje biblijsku moć, i to je želeo da dokaže svojim učenicima.

Nažalost, odabrao je najgore moguće mesto za to - reku Zambezi, poznatu kao reka krokodila.

Kako su svedoci ispričali medijima, Džonatan je ušao u reku i nakon što je ušao u dubinu, pokušao da izađe na površinu. Dok su učenici željno iščekivali ishod, na njihovo zaprepašćenje, videli su glave tri krokodila i veliku crvenu mrlju koja se širila po površini vode.

"Učio nas je veri prošle nedelje, obećao je da će je demonstrirati, ali nažalost utopio se i pojela su ga tri velika krokodila pred našim očima. Još ne razumemo kako se to dogodilo, jer je postio i molio se čitave nedelje", rekao je jedan od članova zajednice, đakon Nkosi.

Za svega nekoliko minuta, iza Džonatana su samo ostale da plutaju sandale.

Životna priča mati Jovane, Nemice koja je postala Srpkinja: Stidim se i lijem gorke pokajničke suze

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs