Proverite

Prirodna boja kosa određuje kakvi ste: Frizura kao ogledalo karaktera!

Da li ste magična crnka ili egzotična riđokosa? Nemojte da krijete svoju prirodnu boju kose jer ona određuje tip vaše ličnosti
Zanimljivosti
22:46h Autor:
Prirodna boja kosa određuje kakvi ste: Frizura kao ogledalo karaktera!
Foto: Shutterstock

Mnoge žene nisu zadovoljne nijansom kose koja im je majka priroda dala i u večitoj su potrazi za bojom koja će njihov izgled učiniti najsavršenijim.

Međutim, ono što najbolje govori o jednoj ženi i njenom karakteru jeste boja kose sa kojom je rođena. Pronađite svoju nijansu i otkrijte šta još uvek niste znali o svojoj ličnosti, a sigurno to nosite u sebi.

Ako ste plavuša

Posedujete izuzetno visok koeficijent inteligencije. Veoma ste duhoviti i omiljeni u svakom društvu. Izuzetno ste emotivni, i sitnica je dovoljna da vas dovede do ivice suza ali to vešto sakrivate i tu vašu crtu poznaju samo najbliži. Potpuno ste kul, ne robujete predrasudama i stereotipima. Najčešće veoma rano stupate u brak, ali se često i razvodite.

Na prvi pogled delujete rezervisano i hladno, ali ste izuzetno predusretljivi. Umetnički ste tip i veliki sanjar, ali kada je posao u pitanju uvek stojite sa obe noge na zemlji. Volite gotovo dečijom, nevinom ljubavlju, kada pustite nekog u svoje srce to je za ceo život. Obožavate životinje pa često imate barem 2 kućna ljubimca. Privlači vas umetnost, bilo da se bavite nekom njenom granom ili ste vrsni poznavalac iste.

Veći volumen, brži rast: Ove tri namirnice garantuju prelepu kosu!

Ako ste riđokosa

Izuzetno specifična ličnost, što ni ne iznenađuje jer ste na svetu ionako među najmanjim procentom žena koje su rođene sa ovom bojom kose. Avanturističkog i borbenog duha, što na muškarce deluje poput magneta pa ne možete da se odbranite od udvarača. Veoma ste temperamentni, al i svojeglavi i ne pristajete na kompromise već se borite sve dok ne bude onako kako ste vi zamislili.

Adrenalin džanki u pravom smislu te reči, vama sve što je obično nije zanimljivo. Neverovatno ste aktivni i postižete odlične rezultate u sportu, a protiv stresa se najbolje borite ekstremnim sportovima. Pomalo melanholični, ali za svet ste uvek delujete jako i nepobedivo. Odlično funkcionišete u paru, ali ipak više volite da budete gospodarica svog vremena pa vaš ljubavni život obiluje kratkotrajnim avanturama.

Obožavate decu i dobro se slažete sa njima, ali se plašite da li biste mogli da budete dovoljno dobra majka. Izuzetno ste osetljivi, a kada vas neko povredi, tada se zatvarite u sebe pa okolini delujete nepristupačno i grubo. Skloni ste čestim promenama poslova, ali u čemu god da se obrete vama to odlično ide od ruke.

Problem masne kose: Umesto šampona stavila deterdžent za pranje sudova, evo rezultata! (FOTO)

Ako ste bineta

Izuzetno otvoreni i predusretljivi, uvek na usluzi svima. Neverovatno inteligentni i pronicljivi, više volite da slušate svoj unutrašnji glas nego šta vam drugi pričaju. Dobar ste slušalac i krajnje pouzdani, a često probleme i potrebe drugih stavljate ispred sopstvenih.

Niste preterano ambiciozni, ali kada odaberete posao koji zaista volite ništa vas ne može zaustaviti na putu do uspeha. Ljubavni život vam je atipičan, ali ne bežite od vezivanja, braka i porodice.

Trudite se da uvek budete iskreni prema sebi i drugima pa vas tuđa laž i prevara duboko povređuju. Veliki maštar u duši, mada svoje snove ne realizujete baš uvek.

Izuzetno ste talentovani za muziku, pisanje i slikanje, ali često nemate dovoljno vremena da razvijete u potpunosti svoj talenat. U poslu ste neverovatno odgovorni pa često dopuštate da privatni život trpi zbog karijere. Često ste pod stresom, ali više volite da se jedete u sebi nego da svoju nervozu prenosite na druge i trudite se da sve svoje probleme, ukoliko možete, rešavate sami.

Zašto žene gube kosu: Otkriveni glavni razlozi!

Ako ste crnka

Pomalo tajanstveni, ne volite da vas ljudi čitaju kao otvorenu knjigu ali ste izuzetno intuitivni pa lako ”čitate ” druge. Puni ste samopouzdanja i izuzetno ambiciozni, bez veće muke ostvarujete sve što ste zamislili. Muškarci vas neverovatno poštuju, stalo im je do vašeg mišljenja i među njima imate puno iskrenih prijatelja.

Stremite ozbiljnim vezama, a zazirete od prevelikih turbulencija u emotivnim odnosima. Veoma ste temeljni i staloženi kada je reč o poslu pa vas iz takta izvodi neodgovornost saradnika.

Mentalno ste izuzetno jaki i dobar predvodnik pa se zbog te svoje osobine često se nađete na liderskim pozicijama. Kreativna zanimanja vas previše ne privlače, vas zanimaju konkretne stvari poput ekonomije i prava. Uvek nepogrešivo znate da odredite prioritete u životu, ali na takav način da nijedna sfera života zbog toga ne trpi.

Neretko odajete utisak preozbiljne osobe ali oni koji vas zaista dobro poznaju uživaju u vašoj duhovitosti. Vas apsolutno ništa ne može da iznenadi jer ste veliki majstor improvizacije i uvek umete da se snađete u nepredviđenim okolnostima. Obožavate prirodu pa se trudite da svaki slobodan trenutak iskoristite za neku aktivnost na otvorenom, jer bilo kakav vid pasivnosti čini da se osećate tromo i beskorisno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs