Pogledajte

Posle 20 godina misterije: Španski lekar pronađen u šumi, živ i zapušten! (VIDEO)

O lekaru Karlosu Sančezu Ortizu de Salazaru nije bilo nikakvih informacija sve do pre dve nedelje
Zanimljivosti
16:46h Autor:
Posle 20 godina misterije: Španski lekar pronađen u šumi, živ i zapušten! (VIDEO)
Foto: Ilustracija / Profimedia

Karlos Sančez Ortiz de Salazar, španski lekar koji je nestao pre 20 godina, nađen je u jednoj šumi u Toskani, piše Newseek.rs.

Njega su pronašli meštani koji su brali pečurke. Salazar koji sada ima 47 godina, nestao je iz svog doma u Sevilji, 1996 godine, a tokom tog perioda je bio u velikoj depresiji zbog čega se veruje da se odlučio na pustinjski život.

Njegova porodica je provela godine tražeći ga, međutim nakon uzaludne potrage, 2010. godine španske vlasti su ga proglasile mrtvim. O njemu nije bilo nikakvih informacija sve do pre dve nedelje kada su meštani skrenuli sa puta i slučajno došli do šatora gde su zatekli zapuštenog Salazara. Prestravljeni prizorom, pobegli su glavom bez obzira i kasnije se vratili sa gorskom službom.

Šumski mudrac: Lek za bolne noge, leđa i srce pronašao u prašumi pre 25 godina! (VIDEO)

"Ja sam Karlos, živim ovde od 1997 godine. Ne želim da živim među ljudima, ali sada kada ste me našli, moram da odem odavde", rekao je Salazar i pokazao im pasoš kako bi dokazao ko je.

Meštani su slikali njegova dokumenta i posali ih policiji na osnovu čega je utvrđeno da je stvarno u pitanju osoba koja je nestala 1996 godine.

"To je naš Karlos", rekli su oduševljeni roditelji koji su se odavno pomirili sa činjenicom da im je sin mrtav.

Sreća vam zavisi od ovih 5 pitanja: Ako odgovorite sa Ne, zapitajte se zašto loše živite!

Kako je objasnio meštanima, Karlos se proteklih godina hranio ostacima iz kontejnera i gljivama koje je nalazio u blizini šume.

Nakon što je objavljeno da je španski lekar pronađen, usledio je novi šok. Policija se odmah uputila na mesto gde su ga meštani pronašli, međutim tamo su zatekli samo prazne flaše, od Karlosa nije bilo ni traga.

"Poštujemo njegovu volju i slobodu, ako ne želi više da nas vidi to je njegova želja", rekli su roditelji i dodali da im je bitno samo da im je sin živ.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs