HIT

Policajka u bikiniju uhapsila lopova: I gola bih obavljala svoj posao! (FOTO)

Vremena za gubljenje nije bilo. Potrčale smo za njim, možda kojih petnaestak metara, pa smo ga zgrabile. Dok je pokušavao da pobegne, samo smo ga jače stisnule, ispričala je ona
Zanimljivosti
14:26h Autor:
Policajka u bikiniju uhapsila lopova: I gola bih obavljala svoj posao! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram /mikaelakellner

Šveđanka Mikela Kelner odlučila je da iskoristi slobodan dan za sunčanje u parku u Stokholmu. Ali idilu joj je pokvario lopov kojeg je svladala u bikiniju. Naime, Mikela je policajac.

Fotografija na kojoj je ona na tlu drži lopova odmah nakon objave na Instagramu poslala je pravi hit.

Naime, policajka se s dve prijateljice sunčala kad im je prišao muškarac koji je rekao da prodaje časopise kao pomoć beskućnicima. One su ga odbile, ali on je bio uporan.

Takvo ponašanje Mikeli je bilo sumnjivo, a kad je jedna od prijateljica nakon toga shvatila da joj nedostaje mobilni telefon Mikela je ubrzo shvatila o čemu se radi.

Potera za hrvatskim lopovom: Baka ukrala bicikl u sred bela dana! (VIDEO)

Mikela i još jedna drugarica, koja je takođe policajac, potrčale su za lopovom.

"Vremena za gubljenje nije bilo. Potrčale smo za njim, možda kojih petnaestak metara, pa smo ga zgrabile. Dok je pokušavao da pobegne, samo smo ga jače stisnule”, rekla je Kelner.

Šveđanka je lopova tako držala do dolaska svojih kolega koji su bili na dužnosti.

”Instinktivno sam reagovala. Sve dok ga nisam pritisnula na tlo nisam o tome razmišljala. Dok sam sedila tamo, pogledala sam naše druge dve prijateljice koje nisu policajci i pomislila kako ovo verovatno izgleda prilično smešno," ispričala je ona.

Tokom 11 godina karijere ovo joj je prvi slučaj da je nekog uhapsila s toliko malo odeće na sebi. Mikela kaže kako joj to nije problem, te da bi i gola obavljala svoj posao.

Oteo svešteniku koverat sa novcem: Kad je pročitao ime i adresu, zaplakao je na sav glas!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs