Promenite novčanik i privucite bogatstvo

Pokrenite energiju novca: Feng šui savetuje samo jednu promenu!

Dobro je izbegavati novčanike od prave kože, jer privlače negativnu energiju zbog loših vibracija nasilja i smrti životinja
Zanimljivosti
15:30h Autor:
Pokrenite energiju novca: Feng šui savetuje samo jednu promenu!
Foto: Shutterstock

Ukoliko želite da pokrenete pozitivnu energiju, kako u svom životu, tako i na polju finansija, Feng šui stručnjaci savetuju vrlo jednostavno rešenje - nabavite novčanik u jednoj od ovih 5 boja!

Odaberite boju na osnovu nekoliko kriterijuma:

-Prvo proverite element koji ste dobili rođenjem - onaj koji karakteriše vaš znak u kineskom horoskopu (na primer: 2015. godinom vlada znak drvene Koze i za sve rođene u ovoj godini glavni element je drvo).

-Zatim pročitajte koji je novčanik preporučen za vas. Novčanik ne mora da bude jednobojan, ali je važno koja boja dominira.

Probajte, nemate šta da izgubite: Narodna verovanja za privlačenje novca!

Dobro je izbegavati novčanike od prave kože, jer privlače negativnu energiju zbog loših vibracija nasilja i smrti životinja radi iskorišćavanja njihove kože. Umesto kožnog, izaberite platneni, baršunasti, novčanik od eko kože i slično.

1. Crveni novčanik

Crvena boja je poznata po tome što privlači bogatstvo i obilje u život. Ova boja je i omiljena po Feng šuiju, jer predstavlja vatreni element. Privlači pozitivnu energiju i bogatstvo, a u rekordnom kratkom roku uništava loše i negativne vibracije. Crveni novčanik je najbolji izbor za osobe rođene u elementu Vatre i Zemlje, dok će slabije delovanje imati na Vodu i Metal.

Bolovi su posledica negativnih emocija: Svaka donosi bolest određenom organu!

2. Tamno plavi novčanik

Plava je boja vodenog elementa po Feng šuiju i simbol obilja. Vrlo dobar izbor za novčanik. Međutim, budite pažljivi i razmislite da li se slaže uz vašu energiju. Na primer: ukoliko je vaš element Vatra ili Metal, plava neće biti dobar izbor. Ukoliko je vaš element Drvo ili Voda, u tom slučaju plavi novčanik je pravi izbor.

3. Crni novčanik

Crna boja je takođe povezana sa vodenim elementom pa je odličan izbor za osobe rođene u elementu Drveta ili Vode.

Bila sa više od 100 milionera, proputovala ceo svet: Ovako izgleda život lovca na novac! (FOTO)

4. Smeđi novčanik

Posle crne, smeđa je jedna od najpopularnijih boja za novčanik. Smeđa je zemljani element, pa neće biti dobar izbor za osobe rođene u znaku Vatre ili Vode. Međutim, osobama koje su se rodile u znaku Zemlje ili Metala donosi bogatstvo.

5. Zeleni novčanik

Zelena boja je zemljani Feng šui element, koji je odličan izbor ukoliko želite nov i svež početak, bez obzira na to kakva je prošlost bila. Odličan izbor za osobe rođene u elementu Drveta i Vatre.

Zapisano na dan vašeg rođenja: Pročitajte budućnost iz 5 životnih polja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs