Neverovatno

Pogledajte gde se sunča jedan sveštenik: Da li biste i vi smeli? (VIDEO)

Identitet bradatog čoveka isprva nije bio poznat ali su mediji spekulisali da je u pitanju inženjer koji je odlučio da napravi kratku pauzu nakon obavljenog posla
Zanimljivosti
18:22h Autor:
Pogledajte gde se sunča jedan sveštenik: Da li biste i vi smeli? (VIDEO)
Foto: Prinscreen / Youtube News Time

Pilot drona Kevin Miler iz San Dijega odlučio je da tokom svog godišnjeg odmora dronom napravi snimke vetroelektrane u Rod Ajlendu. Umesto da jednostavno snimi uglove turbine koje do sada nije imao prilike da vidi, naišao je na nešto potpuno neočekivano.

Na vrhu turbine, čovek se sunčao.

"Mora da je prispao jer nije primetio buku drona 5-10 sekundi", rekao je Miler u Dejli Miror. "U tom trenutku sam odlučio da se približim i da ga pozdravim”.

Upoznajte bogatog kralja Instagrama: Dan Bilzerian živi san svakog muškarca! (FOTO)

U videu, čovek na vrhu 60 metara vidoke turbine se vidi kako mirno leži na leđima pre nego što je konačno primetio buku drona. Podigao se i mahnuo mu nakon čega se dron približio.

Identitet bradatog čoveka isprva nije bio poznat ali su mediji spekulisali da je u pitanju inženjer koji je odlučio da napravi kratku pauzu nakon obavljenog posla.

Savremeni nomad: Devojka otkazala stan i živi u vozu! (FOTO)

Međutim, istina je još interesantnija. Prema mediju VPRO News, čovek je zapravo sveštenik koji radi u obližnjoj Portsmouth Abbei školi. Iz škole je potvrđeno da ovaj sveštenik neretko “upija sunce” na vrhu turbine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs