Niko vam neće odoleti

Ovakvoj ženi niko ne može da kaže Ne: Kako da postanete prava dama!

Nju nikada nećete zateći nespremnu, u sekundi se izvuče čak i ako se na prvi mah čini da je saterana u ćošak
Zanimljivosti
01:10h Autor:
Ovakvoj ženi niko ne može da kaže Ne: Kako da postanete prava dama!
Foto: Profimedia

Ukoliko poradite na ovim osobinama koje svaka žena ima, postaćete dama kojoj niko neće moći da kaže ne.

Ovo je naročito istina kada su u pitanju muškarci, a ako ga napadnete svojim nepobedivim oružjem koje je od rođenja u vašim rukama, samo treba da naučite da ga koristite.

Prava žena nikad neće da uradi ovih 10 stvari: To joj je ispod časti!

Osmeh i pogled

Prava zavodnica se uvek smeje. Ne na sav glas kao dvorska budala, ali uvek joj je osmeh na usnama. Sa osmehom se svađa, sa osmehom prima kompliment, kritiku, osmehom i zavodi. Ona je duhovita, opuštena, voli šalu i na svoj račun. Ona je elokventna i bistra. Svojim osmehom i mimikom usana, koje su uvek premazane crvenim ružem ili sjajem, prosto mami na poljubac.

Bonton za žene: Pravila ponašanja koja čine pravu damu!

Svoju veštinu zavođenja samo upotpuni dugim pogledom ispod obrva. Kad joj muškarac uzvrati pogled, ona se nasmeje i klimne glavom, dajući znak za prilazak. Često ume da trepće i da gleda ispod oka sa blagim smeškom. Njena igra pogleda i osmeha, toliko je uvežbana da ne postoji muškarac koji bi joj odoleo.

Inteligencija i obrazovanje

Zavodnica zna da nije sve u izgledu, tako ona radi na sebi i na svom obrazovanju i inteligenciji. Muškarcima se sviđa njena oštroumnost, način komunikacije. Oni vole kad žene imaju širok dijapazon tema o kojima mogu da razgovaraju. To im pokazuje da im sa njom nikada neće biti dosadno i da će uvek imati ravnopravnog sagovornika.

Ona uvek čita, posećuje razna predavanja i pre ćete je videti u biblioteci ili pozorištu nego u kafani. Uvek se trudi da proširi svoje vidike i da vežba svoj um. Zna da je u komunikaciji moć i da je uvek korak ispred ako na svako pitanje ima pametan i konkretan odgovor.

Nju nikada nećete zateći nespremnu, u sekundi se izvuče čak i ako se na prvi mah čini da je saterana u ćošak. Ona je uvek vođa igre, ali će učiniti da izgleda kao da je on glavni. U tome i leži njen uspeh, radeći na sebi dobro je proučila psihologiju muškarca i od lovca pravi plen, a on to i ne primeti, šta više uživa u njenoj igri zavođenja.

Živela u bedi, radila na pijaci, sad je prebogata dama: Kako je Natalija (34) ostvarila san! (FOTO)

Kultura i stav

Kada zavodi, uvek je odmerena. Vaspitanje i moralna načela koja su duboko usađena u njoj ne dozvoljavaju joj da bude prosta. Svaki njen pokret je odmeren, a svaka reč je dobro promišljena i potkovana argumentima. Posećuje sve kulturne događaje, muzeje, širi krug prijatelja iz tog miljea. Njeni maniri su maniri prave dame, a takav stav i ima. Ona ne dozvoljava da je neko ponizi ni na koji način. Pogotovo ne ponižava sama sebe. Zna koliko vredi i ne pristaje na manje zauzvrat.

Pažljivo bira svoje partnere iz istog ili višeg sloja društva. Svoj stav brani iskrenošću i poštenjem, nije sklona igrama i manipulacijama. Ona zna da je čista situacija najkraći put do muškog srca. Njihove igre prezire i smatra ih detinjastim. Čvrsto stoji na svojim nogama i zna da je ona tvrđava koju treba dugo osvajati da bi se došlo do blaga koje je unutra sakriveno. Okružena je lavirintom i smišljeno sama navodi muškarca kojeg želi na pravi put do njenog srca.

U vreme bezobrazluka, nepoštovanja i sujete! Pismo Čehova: Ovih 9 osobina čine kulturne ljude!

Stil i držanje

Žena koja uvek drži do svog stila i držanja. Pravu zavodnicu nikada nećete videti nenašminkanu i loše obučenu. Ona zna da muškarac prvo gleda spoljašnost pa tek onda gleda stav i karakter. Ona je negovana, uvek sređena i uvek lepo miriše. Jasno joj je da mora da zagolica nozdrve odmah na upoznavanju. Obavezno nosi štikle, to joj daje lepu liniju zadnjice i leđa. Ispravljena ramena, pogled u visini očiju i prav vrat.

Tako pokazuje stav i ozbiljnost. Kad muškarac vidi ženu sa stilom, čije je držanje čvrsto i koja gleda u oči, on pada na kolena pre nego što je i upozna. Ona je toga svesna i to je čini ženom koja ne dobija Ne kao odgovor.

Prava dama: 10 navika koje vas izdvajaju iz mase nekulturnih žena!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs