Smeh do suza

Oralni seks vodi u pakao: Reakcija turske voditeljke hit na internetu! (VIDEO)

Prasnula je u smeh dok je razgovarala sa uglednim islamskim teologom kada je on pokušavao da joj objasni zašto je oralni seks zabranjen
Zanimljivosti
22:36h Autor:
Oralni seks vodi u pakao: Reakcija turske voditeljke hit na internetu! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube/AKDENİZ REHBERLİK

Voditeljka jednog turskog TV programa prasnula je u smeh dok je razgovarala sa uglednim islamskim teologom dok je on pokušavao da joj objasni kako je oralni seks zabranjen u islamu. Pelin Cift uspevala je da se suzdrži dok joj je teolog Ali Riza Demirikan objašnjavao mirnim tonom kako je analni seks, a naročito sadizam, u velikom sukobu sa učenjima islama.

Međutim, nije mogla da suzbije smeh kada je Demirikan istim monotonim glasom počeo da govori da je "oralni seks naprednih dimenzija haram".

Muž mi uginuo, imam vaginu pektoris: 14 bisera u Hitnoj pomoći!

Foto: Printscreen YouTube/AKDENİZ REHBERLİK
Foto: Printscreen YouTube/AKDENİZ REHBERLİK

Demirikan je ugledni teolog i otac načelnika jednog dela Istanbula Ahmeta Misbaha Demirkana, preneo je B92. Zbunjeni sagovornik upitao je voditeljku u čemu je problem, ali Cift je jedva uspevala da progovori od smeha. Snimak tog intervjua pojavio se ubrzo na društvenim mrežama i izazvao podsmeh korisnika.

Jedan je primetio da bi "napredni oralni seks" mogao da postane važna kvalifikacija u CV-u.

Šta znači biti Srpkinja: 17 stvari koje će vas nasmejati do suza!

"Možete poštovati sve stroge religijske obaveze, ali ćete ići u pakao zbog naprednog oralnog seksa", napisao je drugi tviteraš.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs