Lepotica na zadatku

Nikad nećete pogoditi čime se ova devojka bavi: Odskače od proseka! (FOTO)

Mnogi je i osuđuju zbog objavljivanja golišavih fotografija jer smatraju da to nije primereno poslu kojim se bavi
Zanimljivosti
21:02h Autor:
Nikad nećete pogoditi čime se ova devojka bavi: Odskače od proseka! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/adrienne_koleszar

Policajka Adrien Koleszar zapalila je Instagram na kojem je prati vojska obožavatelja s kojima svakodnevno deli savete o ishrani i zdravu životu, a većina muškog dela fanova uopšte se ne bi bunila kad bi ih upravo ova lepotica privela i strpala u zatvor.

Nemačka policajka Adrien Koleszar postala je internet senzacija otkad je na svom profilu na Instagramu počela da deli privatne fotografije svog isklesanog tela u oskudnim krpicama. Trenutno je prati više od 370.000 vernih obožavatelja.

Nekada je bila stjuardesa, a sad izgleda ovako: Šokiraće vas! (FOTO)

Mnogi od njih su muškarci od kojih Adrien redovno dobija poruke tip: "Uhapsi me, molim te!"

Ova 31-godišnja čuvarku zakona iz Dresdena u slobodno vreme je i fitnes-model pa ne čudi da su muškarci zaluđeni njenim izgledom, a žene nastoje izgledati poput nje. Svojim vernim pratiocima na Instagramu svakodnevno savetuje režim ishrane i treninga kao tajnu recepta za zdrav život.

Mnogi je i osuđuju zbog objavljivanja golišavih fotografija jer smatraju da to nije primereno poslu policajke kojim se bavi, ali Adrien voli svoj posao i ponosna je što može pomagati ljudima u nevolji.

Sjaj i glamur žene pilota: Marija ima 32 godine i upravlja boingom! (FOTO)

"Biti policajac je više od nošenja uniforme, objavljivanja smešnih videa u policijskim automobilima ili poziranja s pištoljem. Ja sam na stalnoj dužnosti – to znači da radim u smenama puno radno vreme, bez izuzetka. I ne mogu raditi što god želim. Moja je dužnost da budem odgovorna za sve svoje postupke. Najvažnija stvar za mene je raditi kvalitetno i iskreno posao koji radim, i uvek se radujem što mogu pomoći ljudima kojima je to potrebno. Budite oprezni s osudama. Društveni mediji nisu stvaran život!', poručila je plavokosa policajka ispod jedne od svojim fotografija na Instagramu.

Ova žena je bila uzor mnogim muškarcima: Uporno je slala pozive u pomoć, niko je nije čuo! (FOTO)

Osim što promoviše zdrav život, obožavatelje redovno počasti i golišavim fotografijama u kupaćem kostimu, zbog čega mnogi muškarci požele upravo ovakve policajke i u svom gradu, a većina se ne bi opirala kad bi ih zgodna policajka privela i strpala iza rešetaka.

Usprkos ponašanju muškog dela publike, Adrien tvrdi kako su njene fotografije namenjene većinom ženama, a kako bi ih podstakla da izgledaju i osećaju se bolje, ova lepotica u plavoj uniformi deli recepte za ukusne i zdrave obroke, savete o vežbanju i podstiče ih da rade na svom telu i očuvanju zdravlja, a ima i svoj kanal na YouTube kanalu na kojem redovno objavljuje recepte, isečke s modnih snimanja, putovanja te pripreme za takmičenje u fitnesu na kojima redovno učestvuje.

Kad je vide, misle da je starleta: Čime se ova lepotica bavi razbija sve predrasude! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs