Lokalno stanovništvno zabezeknuto

Nebeski grad u Kini: Otvoren prolaz u paralelnu dimenziju? (VIDEO)

Neki smatraju da je ovo nepobitni dokaz o postojanju projekta Blue Beam kojim NASA, svetske vlade, masoni ili njima slični projektuju na nebu hologramske slike kako bi stanovnicima isprali mozak
Zanimljivosti
19:20h Autor:
Nebeski grad u Kini: Otvoren prolaz u paralelnu dimenziju? (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/Paranormal Crucible

Stanovnici grada Fošana u kineskoj provinciji Guangdong, potpuno su se iznenadili kad su ugledali bizaran prizor na nebu iznad njihovog grada. Naime, ono što brojni očevici opisuju je prizor grada, zapravo niza nebodera, koji izranjaju iz oblaka.

Nekoliko dana kasnije, sličan prizor mogao je da se vidi i iznad provincije Điangsi. Neobična pojava bila je vidljiva nekoliko trenutaka, a potom je iščezla. Međutim, bilo je to dovoljno da čitava stvar bude zabeležena na videu.

Meteorolozi su rekli da se radi o prirodnoj pojavi, optičkoj iluziji zvanoj fatamorgana koju je moguće videti na kopnu ili moru i koja uključuje optička iskrivljenja i inverzije udaljenih objekata poput brodova, za koje može da se učini da su neboderi. Do pojave fatamorgane dolazi kad zraci svetlosti prolaze kroz slojeve zrakova različitih temperatura.

Jeziva svedočenja: Ovako izgleda život u kući sa duhovima!

Ali bez obzira na razumna objašnjenja, ova neobična pojava je prouzrokovala pravu histeriju među pobornicima raznih teorija zavere.

Tako neki smatraju da je ovo nepobitni dokaz o postojanju projekta "Blue Beam" kojim NASA, svetske vlade, masoni ili njima slični projektuju na nebu hologramske slike kako bi stanovnicima isprali mozak.

Da li su mačke vanzemaljci: Teorija zavere detaljno razrađena!

Drugi pak tvrde de se napokon obistinjuje ono što već dugo tvrde: druge dimenzije i drugi svetovi postoje i sad je napokon otvoren prolaz do njih. Pogledajte video neobičnog događaja:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs