Jednostavno je tako

Najgore horoskopske kombinacije svih vremena: Tu ljubav ne živi!

Oni su možda zajedno, ali ta ljubav ne može da potraje
Zanimljivosti
12:38h Autor:
Najgore horoskopske kombinacije svih vremena: Tu ljubav ne živi!
Foto: Profimedia

Ovan i Bik

Ovan ima ekstremno jaku volju, a Bik je tvrdoglav. Ni jedno ni drugo neće se “pomaći ni milimetar” u svojim zahtevima. Jednom kad Ovan shvati da je njihova priča gotova, hteće što neprimetnije da izađe iz veze, ali Bik će ga neprestano gnjaviti zahtevima da mu se iznova objasni zašto.

Bik i Strelac

Postoje dani kada bi se Bik rado odmorio kod kuće, izvalio na kauču i uživao u dobrom filmu. Ali to neće biti moguće uz Strelca koji neće imati "živa mira" kod kuće. Strelčevi su jednostavno previše aktivni za Bikove, neprestano tražeći intelektualni stimulans koji im Bik neće moći da im da jer je jednostavno želi – da odmori. Osim toga, Strelčevi ne doživljavaju stvari previše ozbiljno što Bika može strašno da živcira.

Blizanci i Jarac

Ovo je recept za katastrofu kada spojite znak koji je pun života i uživa u igrama, zabavi i razgovoru sa znakom koji je poznat kao ekstremni radoholičar koji voli da isplanira svaki detalj. Jarčevi jednostavno nisu spontani, a to će Blizance vrlo brzo da iživcira.

Planeta sreće, misterije ili tuge: Horoskop otkriva koja je vaša i kako deluje!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Rak i Vodolija

Rakovi su znakovi da budu kod kuće, s porodicom, bez puno promena. Vodolije su pak slobodnog duha koji voli da vrluda svetom. Rak neće biti ni zadovoljan kada Vodolija počne da ga opominje zbog njegovih grešaka jer ih Rak, naravno, nema.

Lav i Škorpija

Ako Lav želi komplimente, onda se moli u pogrešnoj crkvi. Škorpija mu ih neće dati. Pre će ga zafrkavati, a Lav to neće podneti. Da bi bili zajedno, Lav mora da se oseća cenjeno i važno. Osim toga, Lav zna da je šarmantan i privlačan što se Škorpiji nikako neće svideti s obzirom na njenu ljubomornu narav.

Devica i Strelac

Ni jedno ni drugo u ovoj vezi zapravo ne želi da se obaveže. Ali Strelac je ipak previše opušten za jednu Devicu. Ne javi li joj se par dana, to će biti gotova stvar.

Vaga i Devica

Devica će kritikovati Vagu zbog čega će ona početi da sumnja u sebe. Ali budući da je i Vaga idealista, i ona će hteti da menja Devicu. To ne može dugo da traje.

Veliki letnji horoskop: Turbulentan jul, u avgustu vas čeka šok!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Škorpija i Ovan

Eksplozivna, intenzivna i vrlo ratoborna veza stvara se kada se ova dva znaka spoje. Oba znaka moraju biti uvek u pravu, moraju da imaju osećaj kontrole i vrlo su odlučni. Nijedno od njih neće drugome dati to zadovoljstvo da bar malo bude dominantniji i zato je ta veza u startu osuđena na propast.

Strelac i Jarac

Jarac će sputavati Strelca i neće mu dati da se puno zabavlja. Osim toga, između ova dva znaka nema nimalo seksualne hemije.

Vodolija i Bik

Bik je više pratičan, materijalistički orijentisan i konzervativan dok je Vodolija totalna boemska duša koju pravila ne zanimaju. Bik guši i sputava Vodoliju koja ne može da diše od njega i zato će brzo pobeći.

Ribe i Devica

Ovoj nežnoj dušici Zodijaka je potreban partner koji će razumeti njena delikatna osećanja, a ne zdravorazumsku Devicu kojoj će to sve ići na živce. Možda uspeju na kratke staze, ali dugoročno će to preteratno gušiti Ribu.

Ljubavni horoskop za jun upozorava: Očekujte sukobe i katastrofe!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs