Čudan neki svet

Milioner koji živi od džeparca: Žena mu svaki dan daje 20 funti!

Stiv Smit živi u vili od 6,5 miliona dolara sa suprugom i troje dece, a ona mu daje džeparac
Zanimljivosti
01:12h Autor:
Milioner koji živi od džeparca: Žena mu svaki dan daje 20 funti!
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Stiv Smith živi u vili od 6,5 miliona dolara u britanskom Šropšajeru sa suprugom i troje dece, ali dnevno dobija 10 do 20 funti od svoje bolje polovine.

"Supruga mi na dnevnoj bazi daje džeparac. Problem sa mnom je u tome da ću, ako imam bilo što novca uz sebe, to sigurno potrošiti pa mi ona daje 10 do 20 funti na dan", izjavio je Stiv za britanski Telegraph.

Najkraći savet jednog milijardera za sve koji žele da uspeju u životu!

Svoju prvu prodavnicu u lancu Poundland Smit je otvorio kad je imao samo 18 godina. Deset godina kasnije posao je bio vredan 50 miliona funti i uključivao je stotine prodavnica širom Velike Britanije.

Kada je prodao lanac prodavnica, roditeljima je dao pola novca jer je od oca pozajmio 50.000 funti da bi biznis započeo.

Dragi, kupi mi ostrvo: 13 prelepih privatnih ostrva na prodaju, ako ste milioner (FOTO)

"Prvo što sam uradio bilo je da sam ocu dao pola novca. On mi je pozajmio 50.000 funti da pokrenem biznis, pa mislim da je bilo fer da mu vratim. Da nije bilo njega i njegovog znanja i iskustva, sve ovo nikad se ne bi dogodilo. Novac vam pruža puno različitih mogućnosti, ali važno je ne zaboraviti odakle dolazite", zaključio je Smit.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs