Astrologija otkriva

Mesečni horoskop za decembar: Otrežnjenja u ljubavi, šok na poslu, nestabilne finansije!

Škorpije i Vodolije će uživati u tajnim vezama, koje će na kraju meseca konačno obelodaniti
Zanimljivosti
23:56h Autor:
Mesečni horoskop za decembar: Otrežnjenja u ljubavi, šok na poslu, nestabilne finansije!
Foto: Shutterstock

Tokom decembra Rak neće moći da izbegne poslovne probleme, dok će Ribe biti primećene i konačno unapređene.

Sa druge strane, Škorpije i Vodolije će uživati u tajnim vezama, koje će na kraju meseca najzad obelodaniti.

Pronađite svoj znak i saznajte šta vam predviđa mesečni horoskop za decebar!

Ovan

Ovog meseca bićete skoncentrisani na posao koji će biti povezan sa inostranstvom, pa možda budete igrali po pravilima kompanije. Moguće je da ćete morati da pohađate određene seminare kako biste napredovali na ovom segmentu. Nije isključeno da ćete se možda ovoj situaciji protiviti i tražiti izgovore, ali to bi išlo samo na vašu štetu. Pre svake odluke, procenite dobro situaciju.

Osoba iz inostranstva je pravi izbor za vas u narednih mesec dana, jer će biti dosta harmoničnih odnosa sa drugom stranom, a kompromis je neizbežan. Potrudite se da nađete slobodnog vremena za izlaske, prijaće vam. Zdavlje vam je solidno, pazite samo šta jedete ili, bolje rečeno, koliko jedete.

Veliki zimski horoskop za 2016: Afere, turbulencije i neočekivane promene!

Bik

Uložićete dosta napora da neke stvari dovedete do kraja i konačno završite neke aranžmane koji se vuku već duže vreme. Malo ćete odugovlačiti, neće sve ići tako brzo. Moguće je da će vam neko od prijatelja biti tajna podrška, pa možete ponekad slobodno da se opustite, poručuje mesečni horoskop za decembar.

Moguće je da ćete imati tajnu ljubavnu vezu sa nekim ko je uspešan u svom poslu. Odgovorna osoba koja može da vam bude uzor se svakako pojavljuje u vašem životu. Obratite pažnju na rad bubrega i štitne žlezde.

Blizanci

Na red dolazi naplata od posla kojim ste se bavili u prethodnom periodu. Novac od klijenata svakako dolazi, pa bi bilo dobro da imate plan kako ćete novac potrošiti, jer u suprotnom možete pre vremena ući u minus na vašem računu. Možete se više baviti hobijem i kroz tu vrstu angažovanja zaraditi nešto novca.

Niste imuni na nečije udvaranje. Možete ući u vezu sa mlađim od sebe, pa svakako budite spremni i na neku vrstu kompromisa. Morate da se pazite infekcija jer se malefik, vladar vašeg polja zdravlja, nalazi u lošem položaju.

Saznajte ko vas se plaši: Jedan znak u horoskopu gospodar je karme i prošlosti!

Rak

Mali poslovni problemi u narednom periodu su neizostavni. Izborite se za svoje pravo, jer vam samo to preostaje. Problem je u tome što ste spremni da zaokružite stvari na svom radnom mestu, imaćete snage, ali ne i strpljenja.

Pojaviće vam se neko kroz kuću, porodicu, dom. To može ovog puta biti neko ko je značajan, a vi ćete imati male neprilike prilikom poznanstva. Ovo važi za slobodne, dok zauzeti mogu da uživaju sa svojim partnerima bez velikih iskušenja. Proverite krvnu sliku.

Lav

Manje ćete se baviti ovom sferom. Imate više vremena i nećete tek tako odustati od neke vrste hobija, gde ćete imtati potrebu da se do kraja angažujete. Bilo bi dobro da iskoristite ovaj period za tu vrstu aktivnosti.

Otrežnjenje na polju ljubavi. Postoji doza flerta, ali ne u toj meri kao nekada ranije. Ozbiljni ste i imate potrebu da postavite stvari na svoje mesto. Možda budete zimogrožljivi, pa se svakako dobro obucite, savetuje mesečni horoskop za decembar.

Horoskop otkriva koja bolest će vas oboriti u postelju: Verovali ili ne, sve je tačno!

Devica

Promena posla može doneti dozu stresa u narednom periodu, pa se suzdržite od takvih odluka. Moguće je da će vas jedna mlađa osoba dovesti do pucanja, pa se morate suzdržati od negativnih osećanja koja vam mogu doneti samo lošu reputaciju.

Možete biti ljubomorni i da se bez velikog razloga osetite povređeno, pa budete spremni na veliko čišćenje i promenu. Svakako, imate pravo na izbor. Moguća je napetost, pa se preporučuje više fizičke aktivnosti.

Vaga

Velike promene u odnosu na prethodni period, osim što možete biti okupirani idejom o novom projektu, koji ćete tek u nekom narednom periodu početi da realizujete. Novca će svakako biti, jer ste dovoljno ulagali. Imaćete dovoljno energije, ali se početak nazire u poslu tek sledećeg meseca.

Možete doživeti stres na ovom polju, pa se pripremite na još jedan izazov. Problem može biti u tome što ste okupirani više drugim stvarima u životu, a manje fokusirani na partnera. Pazite se povreda, upozorava mesečni horoskop za decembar.

Upozorenje ciganskog horoskopa: 3 zloslutne karte za jedan znak, suze na pomolu!

Škorpija

Podsvesno neki tok događaja već možete da naslutite. Nije na odmet da se pripremite na eventualne manje probleme. Nemojte sebe kriviti za neuspeh, već radite na tome da se uzrok otkloni. Nemojte da padate u depresiju i lečite posledicu. Fokusirajte se na problem i biće rešen, predviđa mesečni horoskop za decembar.

Tajna ljubavna veza od ranije se nastavlja i u ovom periodu. Ovog meseca ćete u većoj meri stvari doživljavati intuitivno, pa ćete moći dobro da razumete ponašanje partnera. Moguć je disbalans hormona.

Strelac

Poslovne prilike tek uviđate. Ovog puta ćete na realizaciju sačekati, jer sledi prvo skupljanje činjenica za jedan veći projekat. Bilo bi dobro da se ovaj put više bavite studijom celog programa nego realizacijom. Možda nećete moći da poslušate ovaj savet jer imate pritisak na polju finansija već duže vreme.

Iznenađenja na polju ljubavi su neminovna, pa morate paziti na svoj nervni sistem, da ne biste počneli da pucate po šavovima i zbog novca i zbog ljubavi. Možda uvidite da se neki prijatelji ne slažu sa vašim izborom partnera. Slušajte svoje srce. Pazite na reproduktivne organe i idite redovno na kontrolu.

Hit na internetu! Gde ćete biti za 10 godina: Vaga na robiji, Lav beskućnik bez dinara!

Jarac

Do polovine meseca uspevate da donesete bitno rešenje u vezi posla jer sledi svakako veliko i studiozno pristupanje akciji. Nemojte posustajati, a to može da se desi na samom početku realizacije zbog papira koji će vam napraviti malo kašnjenje, ali taj problem je kratkotrajan. Zahtevaćete i od ostalih članova tima veliko zalaganje, pa samim tim nećete biti sami u priči.

Bićete ludo zaljubljeni u nekoga ko je dosta mlađi od vas. Nemojte se opterećivati puno etičkim pitanjima, jer niste vi krivi zbog tranzita koji su vam plasirani tokom meseca decembra. Možete se zaljubiti u prijatelja. Zdravlje vam je solidno i veoma ste aktivni.

Vodolija

Pazite da ne dođete u sukob sa svojim nadređenim jer to može biti mučna rasprava. Tenzija vam svakako ne treba. Možda će vam zameriti da ste više usmereni na sebe, a manje na posao. Možda imate i više motiva da mislite o sebi, ali ne zapostavljajte radne zadatke, savetuje mesečni horoskop za decembar.

Možete imati tajnu ljubavnu vezu, pa se savetuje oprez. Ta osoba može biti dosta mlađa ili starija od vas, ali mladolika. Sve u svemu nećete moći doveka da se krijete, jer vaša priroda nalaže drugačije. Pazite se stresa, jer možete dosta da se nervirate zbog stvari koje ne možete da promenite.

Staroslovenski horoskop: Ko će imati dug i srećan brak, a ko će zauvek ostati sam!

Ribe

Mogućnost unapređenja na visokoj lestvici jer su vaši nadređeni uvideli koliko vredite, pa je bio red da vas obraduju. Možete karijeru početi čak u inostranstvu, a u toj priči nećete biti sami. Šanse su na pomolu - iskoristite ih ovog meseca, jer za sledeću priliku možete dosta dugo čekati.

Mali izazovi na polju ljubavi mogu da vam odvuku fokus i da vas malo testiraju. Partner može biti eksplozivan i dosta promenljiv. Može da vam prvi scene iz čiste ljubomore, jer ima osećaj da mu ne pružate dovoljno pažnje. Zdravlje bez većih problema, ono najgore je već prošlo.

Astrolog Milica Miholjčić

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs