Astrologija otkriva

Mesečev horoskop do 10. maja: Ostvarenje ciljeva, vatrene ljubavi, mnogo energije!

Vodolija, Vaga i Blizanci će postići zapažen uspeh u svom društvenom krugu i steći poštovanje drugih
Zanimljivosti
20:04h
Mesečev horoskop do 10. maja: Ostvarenje ciljeva, vatrene ljubavi, mnogo energije!
Foto: Shutterstock

Sa mladim Mesecom u Ovnu, 18. aprila 2015. godine počela je preokupacija svih znakova samim sobom. Želimo da se pokažemo, da budemo važni, želimo da se naš glas čuje i da nas cene. Želimo da se pokrenemo kako bismo i sebi i drugima dokazali da možemo da uradimo nešto značajno.

Ovan, Lav i Strelac osećaju veću potrebu za samostalnošću. Možda će nakratko zanemariti rutinu svakodnevice i tražiti više slobode u samotnim šetnjama ili intenzivnijim sportskim aktivnostima. Treba im malo samoće da bi "napunili baterije". Vaga, Jarac i Rak imaju nejasnu želju za promenom, što ih čini nervoznim. Pomalo su svađalački raspoloženi, ali su na pragu važne odluke.

Najgori muževi prema horoskopu - Tirani, džangrizala i cepidlake!

Bik i Škorpija osećaju da se pokreće njihov unutrašnji svet. Burni snovi su nadahnuće za istraživanje sopstvene psihe. Blizanci i Vodolija pokreću nova prijateljstva, a Devica i Ribe nove poslove. S prvom četvrti u Lavu, 25. aprila, možemo proveriti kako napreduju naše aktivnosti. Naglašena vatrena energija budi u nama želju da radosno uživamo u svojim dostignućima, u deci, u ljubavi.

Ovan,Lav i Strelac ponovo blistaju svojom duhovitošću i šarmom. Velikodušno pomažu drugima i priuštiće sebi više zabave i odmora.

Vodolija, Vaga i Blizanci će postići zapažen uspeh u svom društvenom krugu i steći poštovanje drugih. Bik svoju kreativnost usmerava na dom i porodicu, a Škorpija na posao. Devica i Ribe će potražiti nadahnuće u radu na sebi, dok su Rak i Jarac jasno odredili svoj cilj koji ostvaruju s puno samopouzdanja i ljubavi.

Pun Mesec je trenutak prepoznavanja, a kad ga 4. maja pokrene energija Škorpije, tema koja će nas zaokupiti je moć. Prepoznaćemo ono što nas osnažuje, u kojim se situacijama osećamo moćno i šta nam taj osećaj može oduzeti. Prepoznavanje snage i ranjivosti je prilika da nešto promenimo.

Godinama živite u zabludi - Koji ste zapravo znak u horoskopu?

Devica i Ribe će shvatiti koji ih ljudi čine nemoćnim i ozbiljno će preispitati svoje veze. Škorpija i Bik su spremni na kompromis u ljubavnoj vezi, a Lav i Vodolija na kompromis u održavanju ravnoteže između porodice i posla.Raka i Jarca će ponei snažna osećanja i najbolje će biti da ih usmere na brižnije odnose s decom ili roditeljima.

Vagu i Ovna razveseliće novčani dobitak ili povoljan razvoj finansijskih planova. Blizanci i Strelac se povlače u nutrinu, spremni da prepoznaju strah koji ih je kočio i svesno ga se rešiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs