Saturn postavlja prepreke

Maj je mesec ljubavnih i novčanih problema: Numerologija otkriva rešenja!

Rešenje za sve u maju jeste da napravite svoj program ishrane i vežbanja, koje vam mogu pomoći da se osećate bolje, jer je ovo težak mesec, pun dodatnih opterećenja
Zanimljivosti
17:50h Autor:
Maj je mesec ljubavnih i novčanih problema: Numerologija otkriva rešenja!
Foto: Shutterstock

Ako nismo do sada naučili, maj je krajnje vreme da postanemo odgovorni i da poštujemo obaveze. Želimo bolju i sigurniju budućnost - razmišljajmo sada. Ovo je period kada ćete zanemariti emocije i više se baviti poslovima od interesa. Ovo je mesec kada red, rad i disciplina treba da budu prepoznatljivi.

Sve ono što je bilo "na čekanju", u maju treba privesti kraju. Rezervisanost, hladnoća i sumnjičavost pratiće vas u stopu, a proradiće i osećaj odgovornosti - prenosi MojAstrolog.rs.

Dosta pesimizma u vama, iako je maj mesec odličan period za rešavanje stambenih pitanja vezanih za prodaju ili izdavanje nekretnina. Moguća su razdvajanja i preseljenja, a ako imate nerešene sudske sporove, nedelja pred vama donosi razrešenja. Nigde ne žurite, vreme je na vasoj strani.

Budite istrajni i dosledni. Čuvajte zdravlje, jer u ovom periodu moze biti narušeno. Posetite lekara, jer u maju možete imati problema sa štitnom žlezdom i kožom. Moguca je i pojačana nervoza ubog unutrašnjih strahova. Čuvajte se mogućih povreda, prehlada, posekotina i problema sa zubima. Moguć je i pad imuniteta, kao i osećaj iscrpljenosti.

Stiže retrogradni Merkur: Šta treba da izbegavate od 19. maja do 12. juna!

Rešenje za sve u maju jeste da napravite svoj program ishrane i vežbanja, koje vam mogu pomoći da se osećate bolje, jer je ovo težak mesec, pun dodatnih opterećenja, zbog uticaja Saturna. Samo velikom istrajnošću i dobrom organizacijom možete doći do pozitivnih rezultata.

Mogući problemi u karmičkim, emotivnim vezama karakteristični su za ovaj mesec, pa može doći do raskida ili udaljavanja od partnera. Bićete prinuđeni da se borite sa različitim teškoćama.

Pronađite snagu da se izborite sa svim preprekama, suočite se sa starim greškama i postaćete mnogo sigurniji i stabilniji. Naučite da više cenite svoju duhovnu snagu.

Maj donosi i dosta razmišljanja o tradiciji i svom poreklu. Pokazaćete odanost, hrabrost i ozbiljnost, a sve što budete radili mora biti jasno i tačno. Finansije u ovom periodu neće biti jača strana, pa se nemojte rasipati, jer ćete ih uz malo štednje držati pod kontrolom.

Anđeoska karta za maj: Sve promene koje nosi ovaj mesec i kako ih prevazići!

Budite mudri, vredni, radni i odgovorni. Povremeni pesimizam zamenite lepšim pogledom na svet, a privremenu usporenost pozitivnijim razmišljanjem i planiranjem onoga što je izvodljivo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs