Pronađeni dokazi

Ko je stvarno bio Džek Trbosek: Novi detalji o ozloglašenom ubici šokirali javnost! (FOTO)

Nakon što je proputovao svet tražeći tragove o pravom ubici, on tvrdi da su dokazi protiv Tompsona jači nego protiv bilo kog drugog osumnjičenog
Zanimljivosti
11:38h Autor:
Ko je stvarno bio Džek Trbosek: Novi detalji o ozloglašenom ubici šokirali javnost! (FOTO)
Foto: Wikipedia / ΛΦΠ, Ilsutracija Lista London News 1888. Godine

Pravi identitet Džeka Trboseka bi konačno mogao biti otkriven, nakon što se došlo do zaključka da je zloglasni ubica zapravo bio pesnik!

Ričard Paterson (45), proveo je skoro 20 godina istražujući slučaj Džeka Trboseka i život čuvenog pesnika Frensisa Tompsona, kako bi dokazao da je ovaj pesnik zapravo odgovoran za ubistva brojnih žena širom Londona.

On sada tvrdi da ima dokaz da je Tompson bio krvoločni serijski ubica iz Londona. Paterson tvrdi da je Tompson iz Prestona u Lankaširu pisao o ubijanju ljudi, ali i da je imao hirurškog iskustva i da je bio blizak sa najmanje jednom prostitutkom iz te oblasti.

"Zahvalan sam što sam uspeo da učestvujem u raskrinkavanju čuvenog Džeka Trboseka", rekao je on i dodao:

Sadista, ubica i vampir sa likom anđela: Bizarni život mađarske grofice (FOTO)

Foto: Profimedia / Ričard Paterson
Foto: Profimedia / Ričard Paterson

"Uzbuđen sam što ljudi počinju da shvataju ovaj slučaj ozbiljno i što konačno počinju da veruju da je Tompson počinio ta ubistva".

Paterson, koji je poreklom iz Australije, postao je ubeđen da je Tompson ubica kada je pročitao jednu od njegovih knjiga sa poezijom 1997. godine i kada je otkrio da je Tompson bio obučen za lekara.

Sada, nakon što je proputovao svet tražeći tragove o pravom ubici, on tvrdi da su dokazi protiv Tompsona jači nego protiv bilo kog drugog osumnjičenog.

Paterson, koji je profesor engleskog jezika u nekoliko škola u Novom Južnom Velsu, rekao je:

"Tompson je čuvao skalpel u kaputu i znao je da sprovede hirurške zahvate koji su identifikovani kod više Trbosekovih žrtava. On je pomagao pri operacijama i isekao je brojne leševe kao student".

UZNEMIRUJUĆE! Najbrutalniji slučaj zlostavljanja žene: Jeziva priča devojke (17)! (FOTO)

Foto: Profimedia / Frensis Tompson
Foto: Profimedia / Frensis Tompson

Tompson se preselio iz Lankašira u London 1885. godine, nadajući se da će postati čuveni pisac. On je bio zavisnik od opijuma i živeo je teško u gradu dok mu lokalna prostitutka nije ponudila da ostane kod nje.

Njihovo prijateljstvo se ubrzo pretvorilo u jednostranu romansu sa Tompsonove strane. Veruje se da je mentalno nestabilni pesnik poludeo kada ga je ona ostavila.

Paterson navodi da je pesnik počeo da iskaljuje gnev na ostalim prostitutkama u toj oblasti.

"Kada joj je rekao da će neko objaviti njegovu knjigu, ona je rekla da ga ostavlja, pošto javnost ne bi razumela njihov odnos", rekao je on. To se dogodilo nakon godinu dana romanse.

"Kratko pre i kratko posle ubistava, pesnik je pisao o ubijanju prostitutki noževima", rekao je Paterson.

On se nada da će njegova otkrića pomoći da se razotkriju i spreče slični zločini. U okviru svoje istrage posetio je Tompsonovu kuću u Prestonu, ali i Boston u SAD kako bi pregledao kolekciju njegovih pisama.

Njegova otkrića će biti objavljena u novoj knjizi Francis Thompson - a Ripper Suspect (Frensis Tompson - Osumnjičen da je bio Džek Trbosek).

Sram i bruka slavne sportistkinje: Život u begu od bolesti i skandala! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs