Astrologija otkriva

Jedan znak će se obogatiti, jedan potpuno propasti: Srećne zvezde i prokletstva 2016. godine!

Bikovima ova godina neće biti laka, dok bi Vage mogle da pokrenu uspešan privatni biznis
Zanimljivosti
19:44h Autor:
Jedan znak će se obogatiti, jedan potpuno propasti: Srećne zvezde i prokletstva 2016. godine!
Foto: Thinkstock

Tekst je preuzet sa sajta astrousluge.com

Astrolog Nenad Vidojević

Ovan

Osobama rođenim u znaku Ovna ova godina bi trebala da donese značajne pomake kada je polje poslovanja u pitanju. Imaće priliku za napredovanjem na poslu i samim tim za značajno povećanje novca. Period koji je aktuelan za tako nešto je od maja pa sve do kraja leta. U braku znate da budete jako ljubomorni i da stalno nešto kontrolišete. To gledajte da ne činite.

Veliki prolećni horoskop: Precizna prognoza za naredna tri meseca!

Bik

Osobama rođenim u znaku Bika ova godina neće biti laka. Bićete negativno iznenađeni od strane ljudi od kojih tako nešto nikada ne bi očekivali. Poradite na sebi u smislu same komunikacije. Gledajte da budete drugačiji u tom smislu i da uvek pričate sa nadređenima kada imate problem. To će vam i te kako pomoći na dalje. Slobodnim osobama ovog znaka je vidljiva ljubav u ovoj godini. Tu osobu bi trebali da upoznate preko prijatelja na neki način, ili će možda biti baš prijatelj.

Blizanci

Osobama rođenim u znaku Blizanaca stoji lep period. Projekte koje ste započeli tokom ove godine ćete i završiti. Naravno to će biti uspešno. Moguće je proširenje posla u koliko ste privatnik, tako da sve u svemu ne stoji ništa loše. Zauzetim osobama je moguća trudnoća početkom jeseni. Slobodnim osobama je vidljivo razočarenje, ali usmislu da nećete biti spremni da volite punog srca. Neko će vas razočarati i biće potrebno da prođe vreme do proleca naredne godine kako bi se pokrenuli na pravi način.

Oni pobeđuju, imaju moć, oholi su i otmeni: Horoskop izdvaja ova 3 znaka!

Rak

Osobama rođenim u znaku Raka je ova godina takva da će raditi na porodičnim odnosima. Sve ono šta je bilo loše u porodici oni će iskrenim razgovorom to moći i da reše. Kada je ljubav u pitanju savet za sveže zaljubljene osobe je da se pričuvaju sredinom godine. Poslovno neće biti tako loše, ali vodite računa da ne ulazite u velike troškove. Možete napraviti sebi problem i to pogotovo sredinom leta.

Lav

Osobama rođenim u znaku Lava ova godina donosi mnogo mogućih promena na bolje. Poslovno bi zaista trebalo da bude dobro i imaće ogromnu šansu za napredovanjem na poslu. Poslednja trećina godine je dobra po tom pitanju. Slobodnim Lavovima ova godina treba doneti ulazak u izuzetno romantičnu vezu i vezu koja bi mogla da bude i ona prava čak.

Devica

Osobama rođenim u znaku Device ova godina nije krenula lako, ali kao ista odmiče tako se i oni lagano, ali sigurno pokreću. Poslovno bi trebalo da bude sve bolje i bolje. Kako godina odmiče tako je i vama sve bolje. Ako ste u braku bićete jako voljeni, ali pre svega ćete biti srećniji onako zbog nekih drugih stvari vezano za samu zajednicu. U koliko dugo pokušavate da ostanete u drugom stanju znajte da će period od maja do jula meseca moći da vam donese rešenje svega toga. Vodite računa o zdravlju a ne bi bilo loše da uradite analizu krvne slike.

Razoružajte ih ovim rečima: Slaba tačka svakog znaka!

Vaga

Osobama rođenim u znaku Vage ova godina može doneti pokretanje privatnog biznisa. U koliko želite tako nešto sam početak leta iskoristite za rešenje toga. Ako imate veće dugove gledajte da ih se rešite što pre. U braku ćete biti drugačiji nego inače. Polako ali sigurno shvatate koliko ste voljeni od strane partnera. Svako od nas može nalaziti mane onom drugom, ali moramo gledati da cenimo to šta imamo u koliko je dobro. Vodite računa o krvnom pritisku.

Škorpija

Osobama rođenim u znaku Škorije ova godina treba doneti poslovne promene. Jednostavno ćete moći da budete znatno zadovoljniji nego što ste bili u protekloj godini. Na ljubavnom planu će biti izuzetno burno, ali u pozitivnom smislu. Biće raznih mogućnosti za vezama i strast će biti nešto šta će biti izuzetno naglašeno. U koliko želite rešenje stambenog pitanja to ćete imati mogućnost da resite tokom jesenjeg perioda godine.

Strelac

Osobama rođenim u znaku Strelca godina može biti dobra. Postavite se na način da ćete se maksimalno obučiti i učiti što više. Ne stidite se da učite, jer će vam se to i te kako isplatiti. Kada je ljubav u pitanju jednu stvar morate promeniti kod sebe ako želite da bude sve kako treba u braku. Ne smete više dominirati na način na koji to činite. To je nešto šta i te kako smeta voljenom biću. Izbegavajte da idete linijom manjeg otpora i da radite na trudnoći razmisljajući da ćete tako rešiti sve probleme u kući.

Najteže kombinacije dvoje ljudi: Ovde nema sreće!

Jarac

Osobama rođenim u znaku Jarca ova godina ne bi trebalo da bude loša. Nekako će se osećati mirnije. Mogući su poslovi vezani za inostranstvo, bilo da je u pitanju da radite kod nas poslove koji su vezani za inostranstvo, ili da je u pitanju odlazak negde preko. U porodici će vladati harmonija i to će vam izuzetno značiti. Imaćete podršku od strane partnera, ali i razumevanja za to što po nekada volite da izađete.

Vodolija

Osobama rođenim u znaku Vodolije godina nije krenula sjajno. Vidljivi su problemi po pitanju same zarade, ali je važno da znate da takav period neće još dugo potrajati. Od juna meseca bi trebalo da bude mnogo bolje nego što je sada u ovom trenutku. Osobama koje su u dugim vezama stoji ogromna mogućnost ulaska u brak. Slobodnim osobama nažalost ne stoji skoro zanimljivo poznanstvo i ulazak u neku kvalitetnu vezu. Sredina zime tek vam može doneti tako nešto a do tada sve šta možete imati u tom nekom smislu su avanture.

Ribe

Osobama rođenim u znaku Riba ova godina donosi proširenje posla i više novca. Moguće je i napredovanje na poslu ako radite u inostranoj firmi. Kada je ljubav u pitanju sve ono šta je bilo loše do ove godine biće rešeno na bolje. Razočaranim osobama u ljubavi i onima koji više ne veruju u to stoji pokretanje. Bićete nagrađeni za sve ono šta ste propatili u proslosti, tako da nemojte brinuti. Nemate razloga da budete toliko depresivni.

Stari srpski horoskop: Roždanik pogađa sa neverovatnom preciznošću!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs