Neočekivani obrt

Ili pas ili ja: Devojka ga ucenila, a on postavio ovaj oglas!

Verovatno je očekivala drugačiji ishod njenog zlog ultimatuma
Zanimljivosti
06:42h Autor:
Ili pas ili ja: Devojka ga ucenila, a on postavio ovaj oglas!
Foto: Ilustracija Thinkstock

Ova devojka možda je trebalo bolje da razmisli pre nego što je pokušala da se "ugura" između svog dečka i njegovog psa. Naime, anonimna devojka iz Virdžinije je svom dečku rekla da mora da izabere između nje i svog psa, zato što joj se slatki bigl Moli jednostavno nije svideo.

Ali, ono što se dogodilo nakon toga sigurno nije očekivala. Britanski Mirror je objavio oglas koji je njen dečko postavio na sajtu Craigslist. Uz oglas stoji slika psa i naslov "Tražimo bilo kakav dom", a tekst kojeg je dečko napisao ima neočekivani kraj.

Prevareni muž dao oglas: Venčanica u veličini bludnice, garantuje vam dve godine braka pre raspada!

"Mojoj devojci se ne sviđa moj bigl Moli. I zato moram da joj pronađem novi dom. Čistokrvna je i iz dobre porodice. Voli da igra razne igrice. Nije u potpunosti izdresirana. Ima dužu dlaku, koja je malo teža za održavanje, nokti takođe, ali voli kad ih lepo uredi. Celu noć ostaje budna i dosađuje, ali spava kad sam ja na poslu. Jede samo najbolju i najskuplju hranu. Nikad vas neće dočekati na vratima nakon što ste imali naporan dan ili vam pokloniti ljubav kad vam najviše treba. Ne grize, ali može da bude zločesta k'o đavo! Zato... da je iko zainteresovan za moju 30-godišnju, sebičnu, podmuklu devojku sponzorušu? Slobodno dođite po nju! Ja i moj pas želimo da se iseli – što je pre moguće!

Preslatka pomoć: Kuca nepogrešivo zna kako se menjaju bebine pelene (VIDEO)

*Update: Žao mi je, ali našla je novi dom. Njeni prethodni vlasnici (njeni roditelji) primili su je nazad. Sad Moli i ja tražimo novu devojku. :)"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs