Neverovatno

Crna udovica iz Ukrajine: Sumnjaju da je ubila muža milionera, pa sad uživa u bogatstvu!

Ukrajinka je zavela milionera, udala se za njega a onda ga i ubila
Zanimljivosti
14:06h Autor:
Crna udovica iz Ukrajine: Sumnjaju da je ubila muža milionera, pa sad uživa u bogatstvu!
Foto: Printscreen/ Twitter/ Daily Mail

Beri Pring, milioner iz Velike Britanije upoznao je Ganu Ziuzinu na internetu. Leteo je u Ukrajinu kako bi se viđali, a na kraju su se i venčali. Na prvu godišnjicu braka Britanac je poginuo...

Gana Ziuzina (38), bivša striptizeta iz Ukrajine u žižu britanske javnosti prvi je put dospela u februaru 2008. godine kada je poginuo njen muž, britanski biznismen i milioner Beri Pring. Upoznali su se na internetu a potom venčali, a tog su dana slavili prvu godišnjicu braka.

Tokom večere obilno su pili vodku, a kada su krenuli, Gana je Berija, tada 47-godišnjaka, ostavila na ivici prometne saobraćajnice da čeka taksi jer je ona morala da se vrati po rukavice koje je ostavila u restoranu.

Tada je na milionera naleteo kamion, bez svetala i bez znakova kočenja. Njegova porodica veruje da iza svega stoji Gana. Slučaj je istražila ukrajinska policija, a 2011. objasnili su kako je uzrok smrti saobraćajna nesreća.

Porodica međutim nije to prihvatila, uverena da je Gana zavela Berija te kasnije organizovala njegovo ubistvo zbog imanja vrednog 1.5 miliona funti.

Porodica je otada potrošila oko 100.000 funti na privatne detektive, a veruju kako je i sudstvo uključeno a slučaj potkupljen te da se sve zataškava.

Neispričana sećanja žene koja je bila u kolima sa Draženom Petrovićem kad je umro! (VIDEO)

Ispred svoje vile uživa s novom ljubavi

Istraga je ponovo otvorena, uključene su i britanske službe, ali Crnu Udovicu ništa ne brine. Ima novu ljubav i uživa u suncu ispred svoje skupocjene vile na španskim obalama.

Upijajući sunce u Kosta del Solu na jugu Španije, internet mlada, ili poznatija kao Crna Udovica Gana Ziuzina viđena je početkom jula sa svojim novim izabranikom, geodetom iz Londona Ivanom Listerom.

Par je viđen nedaleko od svoje 700.000 funti vredne vile Marbela. To je prvi put da se pojavila u javnosti nakon januaru kada su detektivi izjavili kako se ozbiljno razmatra ubistvo kako uzrok smrti Berija Pringa.

Nakon istrage koju je sprovela ukrajinska policija i zatvorila je 2011. zaključeno je da je uzrok smrti saobraćajna nesreća, ali porodica preminulog Britanca izborila se za ponavljanje istrage koja će uključivati i britanske službe.

Nakon smrti supruga saznala da je trudna: Nalaz ultrazvuka je potpuno šokirao! (VIDEO)

Ove godine istraga je ozbiljno razmatrala scenario da je Pring prevaren i navučen da stoji pored autoputa pre nego ga je udario kamion. Gana je na to reagovala rečima kako joj nije data šansa da svedoči i da nisu izneti neki od glavnih dokaza. U međuvremenu je promenila i ime, zove se Julijana Mur, sa svojim novim dečkom ima dvogodišnju kćerku, a sada usvom posedu ima dve vile.

U prvoj žive njih dvoje s kćerkom, a u drugoj njeni roditelji. Što se tiče slučaja Berija Pringa, istraga se nastavlja.

Dan Pringove smrti

Prvu godišnjicu braka par je, na muževljevo insistiranje, slavio u restoranu tradicionalne ukrajinske hrane u Kijevu. Uz večeru, kako je posle utvrđeno, popili su 20 rundi vodke. Kada su krenuli kući, Gana je pozvala taksi te rekla mužu da stiže tek za 40 minuta, a da se ona mora vratiti u restoran po rukavice. Beri je ostao sam na neoznačenom prostoru uz autoput čekajući taksi, dok je Gana bila u restoranu na njega je naleteo kamion i usmrtio ga.

Detalji koje je navela porodica dokazuju sumnju porodice jer kamion nije imao prednja svetala te da je imao ukradene registarske tablice, kojima su kasnije pronađene nedaleko od Ganine kuće u Kijevu. Od početka je, kaže porodica, sve bilo neprirodno.

"Beri je bio potpuno pod njenom kontrolom. Bio je zaluđen, a s njene strane sve je bilo neprirodno i lažno," kaže Piter Kliford, Berijev najbolji prijatelj i kum s venčanja.

Prisetio se večere s njim i Ganom u Ukrajini kada mu je ona rekla kako je tamošnja policija potkupljiva i da se može sve prikriti ako im se plati. Na toj večeri je bila i Ganina prijateljica Tatiana koja mu je, kaže, u jednom trenutku rekla: "Beri je dobio šta je želeo, sad je vreme da Gana dobije ono šta ona želi."

Njegovi brat i majka uvereni su da iza svega stoji Ukrajinka.

"Primio sam poziv od Gane. Rekla je "Dogodila se nesreća, pripremi se - Beri je mrtav." Gana mi je rekla da je stajala pored njega kada ga je udario kamion. Kasnije je promenila iskaz rekavši kako je bila udaljena metar od Berija te da je upravo krenula po rukavice koje su joj ostale u restoranu, kazao je tada brat Berija Pringa.

Prisila Prisli uhvaćena na delu: Elvisova udovica u vezi sa njegovim prijateljem! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs